tunazadeeq
80+ Bronze
Oluştur eğer calinan epostana erişim saglayamiyorsan yeni actigin hesaptan ticket atbaşka yok oluşturmam mı gerekiyor ?
Oluştur eğer calinan epostana erişim saglayamiyorsan yeni actigin hesaptan ticket atbaşka yok oluşturmam mı gerekiyor ?
kilitleyemiyorum da giriş yapmamı istiyorÖncelikle e postana steam'den gelen mesajlara bak siz değilseniz hesabı kilitleyin diye ibare var onu yap gerisi kolay
tmm atıyorum şuanOluştur eğer calinan epostana erişim saglayamiyorsan yeni actigin hesaptan ticket at
Kaspersky indir. Tickete yaz anlat calinan e postani yaz e postama erisim saglayamadigim icin bu hesaptan yaziyorum fln dekilitleyemiyorum da giriş yapmamı istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
tmm atıyorum şuan
başka hesap adına nasıl ticket atıcam. Yeni açtıgım hesaba attırıyor ticket i ?
Steam in bir maili bir şey yok mu kanıtlarla birlkte atsam
Bu arada hangi antivirüs i yüklüyeyim adam e postama erişmiş ya daha ne olabilir ? Yardım edin arkadaşlar
Değiştiremiyorum adam e posta yı da şifremi de değiştirmiş .
adam çalmış rus herhalde maile bak birdeKaspersky indir. Tickete yaz anlat calinan e postani yaz e postama erisim saglayamadigim icin bu hesaptan yaziyorum fln de
bu ekrandan sonra parola istiyor saçmalıga bakadam çalmış rus herhalde maile bak birde
sEn bi Kaspersky hizli tarama sonra tam tarama yap. Hesapta skin, degerli esya fln yoksa raat ol zaman ilerlesin bu konuda tecrubeli insanlar yardimci olur.adam çalmış rus herhalde maile bak birde
bu ekrandan sonra parola istiyor saçmalıga bak
yok envanterde bir şey ama çok fazla oyun var. Kaç bin liralık hesapsEn bi Kaspersky hizli tarama sonra tam tarama yap. Hesapta skin, degerli esya fln yoksa raat ol zaman ilerlesin bu konuda tecrubeli insanlar yardimci olur.
Hangi karpersky kullanayım ? birde win 11 kullanıyorum gerekli mi karpersky illa ? Çalan elemanda rus kullanacağım yazılım dasEn bi Kaspersky hizli tarama sonra tam tarama yap. Hesapta skin, degerli esya fln yoksa raat ol zaman ilerlesin bu konuda tecrubeli insanlar yardimci olur.
Knk sen beni bi dinleyok envanterde bir şey ama çok fazla oyun var. Kaç bin liralık hesap(. Çok kötüyüm şuan hocam.
Hangi karpersky kullanayım ? birde win 11 kullanıyorum gerekli mi karpersky illa ? Çalan elemanda rus kullanacağım yazılım da
Sitesinden indir sorun olmaz olan virusü de sil bari daha fazla zarar vermesinKnk sen beni bi dinle
Deneme sürümü indir 1 aylık en iyi olani indirHangi karpersky kullanayım
ticket attım. bakalım fotolarla inş. BekliyorumSteam Destek'e bildirin hesabınızın eski ismini, şifresini, PP'sini ve e-postasını. Benim de başıma gelmişti. Kısa sürede geri alabilmiştim hesabımı.
hogwarts Legacy direkt sildim zatenKnk sen beni bi dinle
Sitesinden indir sorun olmaz olan virusü de sil bari daha fazla zarar vermesin
Aldin mi hesabiniticket attım. bakalım fotolarla inş. Bekliyorum
hogwarts Legacy direkt sildim zaten
Tmm iade ettiler arkadaşlar teşekkürler her şey için
Steam desteğe ticket atsana eğer herhangi bir linke tıkladıysan guard falan önemli değil adam çok olay çalar hesabınıDün gece biri hesabımın hem numarasını hem e postasını değiştirmiş nolur yardım edin geri alamıyorum.
Hayır bu adam benim mailime nasıl girdi ? hala anlamadım
Steamdeki mailimi nasıl değiştirdi ve mobildeki numaramı nasıl kaldırdı ?
Benimde çalınmıştı steam desteğe yazdım daha önce aldığım oyunların faturaları attım sonra geri aldım hesabıDün gece biri hesabımın hem numarasını hem e postasını değiştirmiş nolur yardım edin geri alamıyorum.
Hayır bu adam benim mailime nasıl girdi ? hala anlamadım
Steamdeki mailimi nasıl değiştirdi ve mobildeki numaramı nasıl kaldırdı ?