Steam hesabıma izinsiz giriş

Mail hesabına şurdan giriş yapıldı tarzı Steam mail gönderdiyse, onun görüntüsüyle birlikte desteğe olan biteni yaz bence. Ne olur ne olmaz, hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Belki yardımcı olurlar.

Mail hesabına şurdan giriş yapıldı tarzı Steam mail gönderdiyse, onun görüntüsüyle birlikte desteğe olan biteni yaz bence. Ne olur ne olmaz, hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Belki yardımcı olurlar.
hocam yazdım ama benim merak ettiğim başka bir şey var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

skinler normal fiyatlarının çok altına satıldığı için steam süphelenmiş ve beklemeye alınmışlar. acaba buradan kurtarma şansım var mı merak ediyorum

Olayı anlattıysanız, pendingde bulunanlar büyük ihtimal geri çekilebilir fakat az önce Reddit'de biraz dolandım. satışı yapılıp, parası yatmış olan itemler için hiçbir şey yapmıyorlarmış.

Olayı anlattıysanız, pendingde bulunanlar büyük ihtimal geri çekilebilir fakat az önce Reddit'de biraz dolandım. satışı yapılıp, parası yatmış olan itemler için hiçbir şey yapmıyorlarmış.
parası yatmadı hocam

1710199945267.png

galiba geri alabiliyorum

Evet, 5 günlük pending süresinde Steam isterse tersine işlem yapabiliyormuş. Support yarın dönse, 2 güne çözülür herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,385
Üyeler
173,647
Son üye
audisevdalisi
Geri