Neler Yeni

Steam hesabıma izinsiz giriş

LastFreak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Can Ergün
Mail hesabına şurdan giriş yapıldı tarzı Steam mail gönderdiyse, onun görüntüsüyle birlikte desteğe olan biteni yaz bence. Ne olur ne olmaz, hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Belki yardımcı olurlar.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
mert
Mail hesabına şurdan giriş yapıldı tarzı Steam mail gönderdiyse, onun görüntüsüyle birlikte desteğe olan biteni yaz bence. Ne olur ne olmaz, hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Belki yardımcı olurlar.
hocam yazdım ama benim merak ettiğim başka bir şey var
Mesaj otomatik birleştirildi:

skinler normal fiyatlarının çok altına satıldığı için steam süphelenmiş ve beklemeye alınmışlar. acaba buradan kurtarma şansım var mı merak ediyorum

LastFreak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Can Ergün
Olayı anlattıysanız, pendingde bulunanlar büyük ihtimal geri çekilebilir fakat az önce Reddit'de biraz dolandım. satışı yapılıp, parası yatmış olan itemler için hiçbir şey yapmıyorlarmış.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
mert
Olayı anlattıysanız, pendingde bulunanlar büyük ihtimal geri çekilebilir fakat az önce Reddit'de biraz dolandım. satışı yapılıp, parası yatmış olan itemler için hiçbir şey yapmıyorlarmış.
parası yatmadı hocam

1710199945267.png

galiba geri alabiliyorum

LastFreak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Can Ergün
Evet, 5 günlük pending süresinde Steam isterse tersine işlem yapabiliyormuş. Support yarın dönse, 2 güne çözülür herhalde.

Top Bottom