Herkese iyi günler. Steam hesabımdan çalıntı bir kredi kartıyla tanımadığım birinin resmen başka biri tarafından 200 euro cüzdan bakiyesi yüklenmiş bu bakiye Almanya mağazası için dönüştürülmüş bakiyenin 155 eurosu Almanya Mağazası üzerinde harcanmış ve 45 euro kala steam hesabımı kısıtlamış şuan kime ait olduğunu bilmediğim 45 euro hesapta ve diğer alınan şeyler de nereye kime gitti bilmiyorum bu konu hakkında
ne yapılabilir. Hesabımın şifresi bile değiştirilmemişti sabah uyandığımda pc uyku modunda bırakmıştım ekranı açtığımda steamden gelen kısıtlama bildirimiyle karşılaştım acaba benim bilgisayarım üzerinden kontrol edilerek mi yapıldı bu amaç neydi anlamadım çünkü alınan oyun yada oyunparaları benim hesabımda değil mi ? Nasıl bir yol izlemeliyim polise falan gitmeli miyim ?
ne yapılabilir. Hesabımın şifresi bile değiştirilmemişti sabah uyandığımda pc uyku modunda bırakmıştım ekranı açtığımda steamden gelen kısıtlama bildirimiyle karşılaştım acaba benim bilgisayarım üzerinden kontrol edilerek mi yapıldı bu amaç neydi anlamadım çünkü alınan oyun yada oyunparaları benim hesabımda değil mi ? Nasıl bir yol izlemeliyim polise falan gitmeli miyim ?