Neler Yeni

Steam hesabımı nerede satabilirim?

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Arkadaşlar XBOX'a geçtiğimden dolayı yıllardır kullandığım ve içinde bir sürü oyun olan steam hesabımı satma kararı aldım. İkinci el konusuna da ilan ekledim. Profilime bakarak ne kadar edeceğini ve nerede satabileceğimi yazarsanız sevinirim. Elimde kaldı acil paraya ihtiyacım var. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,680
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Arkadaşlar XBOX'a geçtiğimden dolayı yıllardır kullandığım ve içinde bir sürü oyun olan steam hesabımı satma kararı aldım. İkinci el konusuna da ilan ekledim. Profilime bakarak ne kadar edeceğini ve nerede satabileceğimi yazarsanız sevinirim. Elimde kaldı acil paraya ihtiyacım var. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
Facebook gruplarında satmayı dene ama oradaki dolandırıcılara karşı dikkatli ol ya aracı kullan yada ilk al

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,543
İsim
Oğuz Oğuz
Gamesatış olabilir. Xbox ne aldınız hocam. 1 hafta önce bende Series s almıştım.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,680
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Steam hesap alım satım yaz en çok üyesi olan gruplara gir ben bayadır girmiyorum facebook'a yani tam hatırlamıyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,543
İsim
Oğuz Oğuz
Series S aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğin bir grup varsa önerebilir misin?
Nick verirseniz ekliyim. Bu arada ilanınıza baktım nerdeyse kendi hesabım dicektim. Aynı oyunlar bende de varmış hep.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Steam hesap alım satım yaz en çok üyesi olan gruplara gir ben bayadır girmiyorum facebook'a yani tam hatırlamıyorum
Nasıl bir fiyat biçmeliyim?
1627394442590.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Nick verirseniz ekliyim. Bu arada ilanınıza baktım nerdeyse kendi hesabım dicektim. Aynı oyunlar bende de varmış hep.
Vereyim.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,680
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
ben net bir şey söyleyemem level ve tarihi güzel o gruplara girince ederini sor oyunlarını yaz cs madalyan falan varsa onlarıda ekle ve çok yüksek saat oynadığın oyun varsa onuda ekle bazı çok düşük fiyat önerecek insanlar olur onları ciddiye alma bilgili gibi gözük biraz ortalama fiyatını söylerler

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
ben net bir şey söyleyemem level ve tarihi güzel o gruplara girince ederini sor oyunlarını yaz cs madalyan falan varsa onlarıda ekle ve çok yüksek saat oynadığın oyun varsa onuda ekle bazı çok düşük fiyat önerecek insanlar olur onları ciddiye alma bilgili gibi gözük biraz ortalama fiyatını söylerler
250'ye birini bulursam direk satacağım beklemek istemiyorum.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Gamesatış ama oyun hesaplarında neredeyse yatırdığının yarısını alamıyorsun bilgin olsun

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Facebook

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,846
Üyeler
168,204
Son üye
qscqsc33
Top Bottom