Neler Yeni

Steam Hesaplar Arası Takas Yapamıyorum

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
öncelikle 2 steam hesabım arasından CS:GO item takası yapmak istiyorum fakat hata alıyorum mobil guard değiştiği için 5 gün bekletti fakat hala sorun devam ediyor hesaplarımdan birisi Prime hesap değil ve kısıtlı hesap ama forumdan baktığım da bunun engel olmadığını söyleyen kişileri gördüm.

buraya fotoğraf bırakıyorum. Takas atmaya çalıştığım hesabım ile takas atmaya çalışırsam neden olduğunu söyleyeceğini söylüyor fakat herhangi bilgi vermiyor boş kutucuk var

Ekler

• steamm.png
    steamm.png
    25.4 KB · Hit: 68
  • steam 2.png
    steam 2.png
    19.2 KB · Hit: 80
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Benim bildiğim kisitli hesapta takas yapamıyorsunuz. O hesabin kisitlamasini kaldirmaniz lazim. Eger yanlis isem arkadaşlar duzeltebilirler.

ekremkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ekrem kara
Kısıtlı hesaptan takas yapabilirsiniz. İki hesapta da takas engelleyecek bir şey olmaması gerekiyor. Kısıtlı hesapta en kötü ihtimalle aynı bilgisayar üzerinden 15 gün giriş yapıyor olmanız gerekiyor(Mobil guard yoksa). Diğer hesapta mobil guard var ve kısıtlı hesapta 15 günlük şartı yerine getiriyor ise anlık olarak takas yapabilirsiniz.. Ama kısıtlı hesaptan diğer hesabınıza atacaksanız ve kısıtlı hesapta mobil guard yok, e-posta ile onay verecek iseniz 15 veya 7 günlük beklemenin ardından takas gerçekleşir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,742
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom