Yaptım hepsini.Hocam oyunun dosyalarını doğrulayıp bilgisayarı yeniden aç bir daha dene. Olmazsa şunu indir.
DirectX İndirme Aracı
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...www.technopat.net
oyun tamir etmeyi denermisin kütüphaneden tamir etmek istediğin oyunun üzerine sağ tık yap özelliklere gir ordan oyunu tamir et olacakHayır direkt kapanıyor oyun.
Dosya bütünlüğünü doğrulamayı dediniz sanırım onu da yaptım her oyunda kapanıyor.oyun tamir etmeyi denermisin kütüphaneden tamir etmek istediğin oyunun üzerine sağ tık yap özelliklere gir ordan oyunu tamir et olacak
Legacy components sekmesinde olucaktır. O kapalıysa açar mısınDirect playi bulamadım ama .net framework açık.
benimde kafam karıştı ? anlamadımben turkuz korkmucan sonmez bu safak ne demek istedin burada ?
Arkadaş bence kendi de ne dediğini anlamadıbenimde kafam karıştı ? anlamadım
Hala aynı hocam. Bu arada bir şey farkettim her oyunda olmuyor şimdi.Sorun bunlara rağmen devam ederse Patch My PC ıygulamasını indirip
Microsoft Visual C++ Redist sekmesinin altındaki tüm seçenekleri işaretleyin.
Sağ alttaki ''Perform Updates'' seçeneği ile yükleyin. Yine de sorun çözülmez ise tek seçenek temiz kurulum
O zaman sonradan indiremeyeceğin ana bileşenler sen windowsu kurarken bir sebepten ötürü yüklenememiş. Format öneririmHala aynı hocam. Bu arada bir şey farkettim her oyunda olmuyor şimdi.