Neler Yeni

Steam indirimde hangi oyunları alabilirim?

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Asetto corsa ultimate edition ile star wars jedi fallen order ekledim sepetime. epicten almıştım star warsı iade edip steamden alacağım. doom eternal nasıldır oyun hakkında hiç bilgim yok? başka oyun önerilerine de açığım zamlanacağını düşündüğünüz ve indirimde olan oyunları benimle paylaşır mısınız?

nowdead88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
kerem koçar
Detroit ghostrunner bakabilirsin

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ahmet Şeker
doom eternal kafa dağıtmak için birebir, acayip eğlenceli hikaye beklentin falan olmasın saf aksiyon girip herkesi öldürüp çıkıyosun öneririm 115 lira vermek yerine gamepassten oynayabilirsin aşırı uzun sürmüyor zaten

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,505
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
cevap veren olmadı kabahatimiz büyük olsa gerek?
Hocam sakin :D Doom gibi merak ettiğiniz oyunların oynanış videolarına bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Almayı düşündüklerinizin yanına ne tarz oyunlar arıyorsunuz?

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sakin :D Doom gibi merak ettiğiniz oyunların oynanış videolarına bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Almayı düşündüklerinizin yanına ne tarz oyunlar arıyorsunuz?
hocam sakin olduğum zamanlarda konuyu defalarca yükseltmeme rağmen böyle yanıtlar alamıyorum denendi onaylandı :D hocam yani nelerden oynamaktan zevk alırım tam bilmiyorum yeni pc alacağım onun için oyunlar zam gelmeden kütüphaneme ekliyorum. ama izlediğim kadarıyla şuanlık valo, god of wardan hoşlandım bence daha fazlasındanda hoşlanabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

doom eternal kafa dağıtmak için birebir, acayip eğlenceli hikaye beklentin falan olmasın saf aksiyon girip herkesi öldürüp çıkıyosun öneririm 115 lira vermek yerine gamepassten oynayabilirsin aşırı uzun sürmüyor zaten
aynen bi baktımda gamepasste varmış ordan oynarız artık

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Efe Kırmaz
Asetto corsa ultimate edition ile star wars jedi fallen order ekledim sepetime. epicten almıştım star warsı iade edip steamden alacağım. doom eternal nasıldır oyun hakkında hiç bilgim yok? başka oyun önerilerine de açığım zamlanacağını düşündüğünüz ve indirimde olan oyunları benimle paylaşır mısınız?
dying light 2

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
sekiro

Aaahmt

80+ Silver
hocam sakin olduğum zamanlarda konuyu defalarca yükseltmeme rağmen böyle yanıtlar alamıyorum denendi onaylandı :D hocam yani nelerden oynamaktan zevk alırım tam bilmiyorum yeni pc alacağım onun için oyunlar zam gelmeden kütüphaneme ekliyorum. ama izlediğim kadarıyla şuanlık valo, god of wardan hoşlandım bence daha fazlasındanda hoşlanabilirim.

Bu indirimlerden:

Horizon Zero Dawn 108TL

Quantic Dream Collection Paketi 112TL​

Paket içeriği

Satın aldım belki fikir olur

Aynı durumdaydık hocam ben sistemi almadan oyun aldım zam gelecek diye hatta sistem bütçemden kesip oyun aldım iyi ki de yapmışım mutluyum 3 aylık süreçte 2-3k para harcadım galiba oyunlara

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda

TahinPekmez

80+ Silver
Soma
Martha is Dead
Inside
Singularity
Kena bridge of the spirits
Maid of sker
A plague tale: innocence
Hellblade: senuas sacrifice
Assasins Creed Serisi
Tomb Raider Serisi
The Witcher 3
Horizon Zero Dawn
RDR2
God of war
Deteoit become human
Cyberpunk 2077
Little nightmares 1 ve 2 dahil olan paket

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Bu indirimlerden:

Horizon Zero Dawn 108TL

Quantic Dream Collection Paketi 112TL​

Paket içeriği

Satın aldım belki fikir olur

Aynı durumdaydık hocam ben sistemi almadan oyun aldım zam gelecek diye hatta sistem bütçemden kesip oyun aldım iyi ki de yapmışım mutluyum 3 aylık süreçte 2-3k para harcadım galiba oyunlara
hocam onları almak isterdim ama kartta para kalmadı :D umarım ben para yükleyeseğe kadar indirim bitmez güzel oyunlara benziyor

cevap veren olmadı kabahatimiz büyük olsa gerek?
@CoolBasThe neden güldüğünü öğrenebilir miyim?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ali Batmaz
Top Bottom