Hocam hepsini oynadım yadoom 2016, warband,dishonored
Mesaj otomatik birleştirildi:
crysis remastered serisi ve batman arkham seriside var
Oxygen dışında hepsini oynadım. Oxygen e baktımda pek benlik değil başka öneriniz varmı?batman arkham night(12) terraria (9) stardew walley (16) asetto corsa ultimate edition (15.20) dont starve together (8.16)
oxygen not included (13.26) hepsi 25+ oynattırır
Ori and the will of the wisp kesinlikle başka bir şey alma bu bütçeden 25+ saat için. Dost Kayaoğlu ve Enis Kirazoğlunun oyun hakkındaki videolarına bakabilirsiniz. İlk oyunu blind forest çok beğenmedim ama o da bakılabilir. Ori 2 (will of the wisp) 75 tl ori collection 112 tl bence kesinlikle ori collection al bu bütçeye toplam 45+ oynarsınOnlie olmayan +25 saat geçireceğim sıkmayan ve kaliteli bir oyun önerir misiniz?
Oriler var hocam the forest oynamıştım tekrar almamOri and the will of the wisp kesinlikle başka bir şey alma bu bütçeden 25+ saat için. Dost Kayaoğlu ve Enis Kirazoğlunun oyun hakkındaki videolarına bakabilirsiniz. İlk oyunu blind forest çok beğenmedim ama o da bakılabilir. Ori 2 (will of the wisp) 75 TL ori collection 112 TL bence kesinlikle ori collection al bu bütçeye toplam 45+ oynarsın
BakılabilirDmc 5 var 98 liraydı sanırsam
Metro Serisi. 1 5-6 saatlik DLC kaldı onun dışında ben komple seriyi 65 saatte bitirdim. Her şeyi yaptımOnlie olmayan +25 saat geçireceğim sıkmayan ve kaliteli bir oyun önerir misiniz?
o forest değil hocam ori and the blind forestOriler var hocam the forest oynamıştım tekrar almam
Bakılabilir
Başka önerileriniz varsa bekliyorum