Einstein
80+ Platinum
Dahası
kullandığın disk nedir?Hocam 2 gündür sorun değişmedi.
kullandığın disk nedir?Hocam 2 gündür sorun değişmedi.
ssd wd sn350kullandığın disk nedir?
aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gelip ekran görüntüsü atarmısın?ssd wd sn350
aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gelip ekran görüntüsü atarmısın?
realtek family controllere çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 1 gbps tam ikili yap uygula de test et olmazsa haber ver.
Maalesef bir şey değişmedi.realtek family controllere çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 1 gbps tam ikili yap uygula de test et olmazsa haber ver.
indirme hızını sınırlayıp dener misin?Maalesef bir şey değişmedi.
Alıntıyı görüntüle
CS2 indirmesi henüz bitti. Dediğin gibi sınırlayıp denemek için Apex indirmesini başlattım sınırlamaya gerek kalmadan bu şekilde devam ediyor.indirme hızını sınırlayıp dener misin?
onla alakası olduğunu sanmıyorum indirme hızını sırırlayıp dener misin?CS2 indirmesi henüz bitti. Dediğin gibi sınırlayıp denemek için Apex indirmesini başlattım sınırlamaya gerek kalmadan bu şekilde devam ediyor.
Alıntıyı görüntüle
Cidden sorun CS2'de miymiş?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hayır değilmiş
Bir şey değişmedi.onla alakası olduğunu sanmıyorum indirme hızını sırırlayıp dener misin?
yani açıkcası ben ya windows ya da disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir arkadaş dram bulunan ssd aldığında sorunu çözmüş.Bir şey değişmedi.
Sorun SSD ile ilgili olsaydı Epic Games'te de sorun yaşamaz mıydım?yani açıkcası ben ya windows ya da disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir arkadaş dram bulunan ssd aldığında sorunu çözmüş.
yani evet olabilir istersen temiz format deneyebilirsin.Sorun SSD ile ilgili olsaydı Epic Games'te de sorun yaşamaz mıydım?
Alıntıyı görüntüle