Yardım Steam indirme hızı sorunu

gavanoz

80+
Reaksiyon skoru
110
Bu konuyu aylar önce tekrar açmıştım fakat bu sefer sorunum başka internet taahhütüm bitti yakın zamanda ve 1000mbps internet paketine geçtim. modemim ve altyapım bu hızı destekliyor ki speedtest yaptığımda da aynı şekilde hızı alabiliyorum bunda sorun yok fakat steam'de indirme hızım 40-45mb/sn'yi geçmiyor bunun sebebi nedir? ayarlara vs baktım fakat orda bişey bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler

Bu konuyu aylar önce tekrar açmıştım fakat bu sefer sorunum başka internet taahhütüm bitti yakın zamanda ve 1000mbps internet paketine geçtim. modemim ve altyapım bu hızı destekliyor ki speedtest yaptığımda da aynı şekilde hızı alabiliyorum bunda sorun yok fakat steam'de indirme hızım 40-45mb/sn'yi geçmiyor bunun sebebi nedir? ayarlara vs baktım fakat orda bişey bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler
baska indirme sunucusunda ayni sorun var mi?

Cloudflare WARP VPN'i açıp indirmeyi yapın, hız normale dönüyor.

Bu olmazsa Steam ayarlardan indirme bölgesini Ukrayna olarak ayarla.

Steamde 850mbps görüyorum. Bağlantını kontrol et, ping değeri ne çıkıyor? Kablolu mu? Kablosuz mu bağlanıyorsun?

Cloudflare WARP VPN'i açıp indirmeyi yapın, hız normale dönüyor.

Bu olmazsa Steam ayarlardan indirme bölgesini Ukrayna olarak ayarla.
Akşama deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steamde 850mbps görüyorum. Bağlantını kontrol et, ping değeri ne çıkıyor? Kablolu mu? Kablosuz mu bağlanıyorsun?
Bunlarda sorun yok ben mb/sn cinsi olarak konuşuyorum. Kablolu kullanıyorum

1748090922919.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,262
Üyeler
175,184
Son üye
omertahaoztop
Geri