Selam arkadaşlar bazı oyunlarda koleksiyonları tamamlayınca steam exp veriyo o kartları alıp tamamladıktan sonra tekrar satılıyor mu rozetlerden bahsediyorum yani deneyen var mı böylelikle steam da level kasılabilir mi acabaa
Hayır kartlar yok oluyor ama düşürdüğün arka plan, ifade gibi öğeleri satabiliyosunSelam arkadaşlar bazı oyunlarda koleksiyonları tamamlayınca steam exp veriyo o kartları alıp tamamladıktan sonra tekrar satılıyor mu rozetlerden bahsediyorum yani deneyen var mı böylelikle steam da level kasılabilir mi acabaa
onlarda para ediyo mu knka pahalı şeyler var mı cs go felan kartları toplayim dedim deHayır kartlar yok oluyor ama düşürdüğün arka plan, ifade gibi öğeleri satabiliyosun
o rozetler ne işe yarıyo knkaYok tamamlanınca rozete dönüşüyor yok oluyor
lvl kasıyorsun. lvl kasınca profiline ek bir şeylerle süsleyebiliyorsunonlarda para ediyo mu knka pahalı şeyler var mı cs go felan kartları toplayim dedim de
Mesaj otomatik birleştirildi:
o rozetler ne işe yarıyo knka
o çıkan şeyleri de satıp kar edilir mi knkalvl kasıyorsun. lvl kasınca profiline ek bir şeylerle süsleyebiliyorsun
hayıro çıkan şeyleri de satıp kar edilir mi knka
kar etmek istiyorsan koleksiyon kartlarını direkt sato çıkan şeyleri de satıp kar edilir mi knka
Oyundan oyuna değişiyor. 100 TL'lik arka planı olan oyunlar var onların rozetlerini işleyip kâr edilebilir ancak doğal olarak onların kartları da baya pahalı oluyor. Oyunun birden fazla arka planı oluyor, diğerleri çok ucuz oluyor. Yani şanslıysan pahalı arka planı çıkartıp kâr edersin, ama çıkartamazsan tamamen zarar.o çıkan şeyleri de satıp kar edilir mi knka
kartları satmak daha mantıklı gibi kanka sankiOyundan oyuna değişiyor. 100 TL'lik arka planı olan oyunlar var onların rozetlerini işleyip kâr edilebilir ancak doğal olarak onların kartları da baya pahalı oluyor. Oyunun birden fazla arka planı oluyor, diğerleri çok ucuz oluyor. Yani şanslıysan pahalı arka planı çıkartıp kâr edersin, ama çıkartamazsan tamamen zarar.
kart cıkartabileceğim oyun var mı tavsiyenkar etmek istiyorsan koleksiyon kartlarını direkt sat
Söylediğim gibi çoğu oyunda kartları satmak daha mantıklı. Ama risk almayı seviyorsan kart satarak 50 oyundan edeceğin kârı tek oyunun rozetinde de elde edebilirsin.kartları satmak daha mantıklı gibi kanka sanki
Unut artık öyle bir rozet yokYok tamamlanınca rozete dönüşüyor yok oluyor
70 krş felan etti bende bir tanesionlarda para ediyo mu knka pahalı şeyler var mı cs go felan kartları toplayim dedim de
Mesaj otomatik birleştirildi:
o rozetler ne işe yarıyo knka