Selamlar steamden oyun indirirken hep böyle kesik kesik indiriyor yarım saat-45 dakikada inecek olan oyun 2-3 saatte iniyor çözümünü bulamadım yardımcı olur musunuz
İnternet: Superonline 500 mbps
SSD: Wd Green SN350
Ayni int ve aynı sorun bendede oluyor daha çözemedim wifi adaptoru degiştim interneti pcnin yanina getirdim lan ile bağladım yinede olmuyoAlıntıyı görüntüle
Selamlar steamden oyun indirirken hep böyle kesik kesik indiriyor yarım saat-45 dakikada inecek olan oyun 2-3 saatte iniyor çözümünü bulamadım yardımcı olur musunuz
bende de ethernet ile bağlı tek steamde böyle problem yaşıyorum epicte sorun olmuyorAyni int ve aynı sorun bendede oluyor daha çözemedim wifi adaptoru degiştim interneti pcnin yanina getirdim lan ile bağladım yinede olmuyo
internet çok hızlı olduğu için steam belirli bir miktar paket gönderdikten sonra sizi öncelikten alıyor sonra tekrar ekliyor vs olabilirAlıntıyı görüntüle
Valla steam kafayi yemiş düzelir elbet ama ne zamanbende de ethernet ile bağlı tek steamde böyle problem yaşıyorum epicte sorun olmuyor
Telefon intinide denediminternet çok hızlı olduğu için steam belirli bir miktar paket gönderdikten sonra sizi öncelikten alıyor sonra tekrar ekliyor vs olabilir