Trol konu.beyler şimdi bende steam 10 TL kod var
cs de kasa açıp 1M dolarlık bıçak çıkartıp zengin olmak istiyom
şimdi ben nasıl anahtar alıcam kasalar var fotoğrafınıda aşşağıya koyarım
teşekkür ederim
anahtar 21 veya 23 Tl zaten
10 tl ye anahtar olmıyacağını düşünemiyormusun yoksa bizmi anlatalım ?
illa küfür ettirip banmı yedireceksin bana?10 TL ye anahtar olmıyacağını düşünemiyormusun yoksa bizmi anlatalım ?
hayır anahtar fiyatları sabitciddi ciddi bişey sordum nasıl anahtar alabilrim diye gelmişsin troll konu diyosun gidebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 TL ye hiçmi yok
Tarihin en boş konusunu açmak nasıl bir duygu ? Stemde markete veya cs envanterinde sag tıklayıp anahtar almak istediğinde fiyatı göremeyip konu açmak ?illa küfür ettirip banmı yedireceksin bana?
insan gibi bir şey sordum ukala ukala cevap vericeğine ya insan gibi anlat yada çık git uğraştırma boşu boşuna
Dostum fazla üzerine gitme haklılık payı var. Çünkü bu forumda ne boş konular açılıyor bir görsen. Görüyorsundur da zaten. Adam google a yazıp bulacağı şeyi buraya konu açıyor. Diğer boş konulara göre yine iyi bir konu.Tarihin en boş konusunu açmak nasıl bir duygu ? Stemde markete veya cs envanterinde sag tıklayıp anahtar almak istediğinde fiyatı göremeyip konu açmak ?
Daha önemli konular bu tip boş konular yüzünden cevap bulamıyor google'a bile yazmasına gerek yok envanterinde sag tık basıcak bu kadar basit.Dostum fazla üzerine gitme haklılık payı var. Çünkü bu forumda ne boş konular açılıyor bir görsen. Görüyorsundur da zaten. Adam google a yazıp bulacağı şeyi buraya konu açıyor. Diğer boş konulara göre yine iyi bir konu.