Neler Yeni

Yardım Steam Kütüphaneme Benden Habersiz 108 Oyun Eklenmiş

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Crackli Oyuna Yardım ediliyor mu burada ?
Bilader Adamın Sorununu Çözücek Bir Şey Söylemeyeceksen Kirliliğe Nedende Olma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevabınız için çok teşekkürler. Telefondan steam hesabıma giriş yaptıktan sonra kütüphanedeki oyunlar eskisi gibi aynı yani bi ekleme vs. olmamış. Sanırım virüsten değil. Razer synapse 3'ten cps macro ayarlamıştım (saniyede 90 basıyordu yaklaşık) hypershift ile kullandığım için kapatamadım çok fazla uygulama program açılınca bilgisayar otomatik yeniden başladı zaten. yani acaba bu oyunlar öyle mi eklendi diye düşünüyorum ama her türlü diğer cihazlarda da görünürdü. Sanırım steam'in bir açığı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapalım ya oyun 600tl veremiyoruz. Mecbur denedim Elden Ring başka yerde crack bulamadım. Ama 600tl vermeyeceğim diye de ssd'den olabilirdim.
Evet Seni Anlıyorum Crack İndirdin Diye Bir Şey Demedim Her Önüne Gelen Sisteden İndirme Dedim Sadece.
Ve Virüs Girdiğinden Eminmisin Yani Diğer Arkadaşların Dediği Gibi Aile Görünümünü Açmış Olabilirmisin?
Ve Nerden İndirdin Özelden Link Veya Site Adı Alabilirmiyim Dosyaları Kontrol Etmek İsterim.

NespaY

80+ Silver
Yaklaşık 10dk önce steam kütüphaneme baktım oyunum inmiş mi diye (inen oyun soma "korku oyunu") baktığımda ise benden habersiz 108 oyun eklenmiş sanırım bazıları inmiş çünkü C diskinde boş 105 gb vardı yaklaşık. Şüphelendiğim şey ise bu sabah indirmeye çalıştım crack ELDEN RING.
Steam hesabına biri erişmiş ve aile hesabını aktif hale getirdiği için oyunlar eklenmiş olabilir, acilen bilgisayarını virüs taraması yapıp steam hesap bilgilerini kökten değiştirmeni ve yetkileri sıfırlamanı öneririm.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yaklaşık 10dk önce steam kütüphaneme baktım oyunum inmiş mi diye (inen oyun soma "korku oyunu") baktığımda ise benden habersiz 108 oyun eklenmiş sanırım bazıları inmiş çünkü C diskinde boş 105 gb vardı yaklaşık. Şüphelendiğim şey ise bu sabah indirmeye çalıştım crack ELDEN RING.
Oyun eklenmemiş oyunların server dosyaları eklenmemiş ve biraz da modlama tool vs...

Bunları görmek istemiyorsan kütüphaneye gelin sol tarafta filtreleme kısmı olacak orada "araçlar" kısmının tikini kaldırın.

Bu lafım forum üyelerine;
BU SORUN VİRÜS KAYNAKLI DEĞİL!!! ATTIĞI RESİME BAKSAYDINIZ ANLARDINIZ!.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Bu oyunların çoğu bir zamanlar kaçak sitelerde dağıtılan steam kodlarıyla açılıyordu ilginç

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ng3
Adama hiç bir şey demedin mi ?
Laf salatası yapma demek ne kadar doğru bir hitap şekili uyarı veren arkadaşa teşekkür etmek gerekli ancak müdahale edeni de bir sorgulamak gerekli

Hefn

80+
Bilgisayarınıza giren virüsün hediyesi sanırım :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,166
Üyeler
162,925
Son üye
conlife