Bilader Adamın Sorununu Çözücek Bir Şey Söylemeyeceksen Kirliliğe Nedende Olma.Crackli Oyuna Yardım ediliyor mu burada ?
Evet Seni Anlıyorum Crack İndirdin Diye Bir Şey Demedim Her Önüne Gelen Sisteden İndirme Dedim Sadece.Cevabınız için çok teşekkürler. Telefondan steam hesabıma giriş yaptıktan sonra kütüphanedeki oyunlar eskisi gibi aynı yani bi ekleme vs. olmamış. Sanırım virüsten değil. Razer synapse 3'ten cps macro ayarlamıştım (saniyede 90 basıyordu yaklaşık) hypershift ile kullandığım için kapatamadım çok fazla uygulama program açılınca bilgisayar otomatik yeniden başladı zaten. yani acaba bu oyunlar öyle mi eklendi diye düşünüyorum ama her türlü diğer cihazlarda da görünürdü. Sanırım steam'in bir açığı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapalım ya oyun 600tl veremiyoruz. Mecbur denedim Elden Ring başka yerde crack bulamadım. Ama 600tl vermeyeceğim diye de ssd'den olabilirdim.
Cidden bu kelimeyi yazdınız ya.... Bir şey demek istemiyorum.Bilader
Steam hesabına biri erişmiş ve aile hesabını aktif hale getirdiği için oyunlar eklenmiş olabilir, acilen bilgisayarını virüs taraması yapıp steam hesap bilgilerini kökten değiştirmeni ve yetkileri sıfırlamanı öneririm.Yaklaşık 10dk önce steam kütüphaneme baktım oyunum inmiş mi diye (inen oyun soma "korku oyunu") baktığımda ise benden habersiz 108 oyun eklenmiş sanırım bazıları inmiş çünkü C diskinde boş 105 gb vardı yaklaşık. Şüphelendiğim şey ise bu sabah indirmeye çalıştım crack ELDEN RING.
Korsana destek vermiyoruz ama arkadaş yapmış işte ne yapalım ne yapıyorsan yap diyecek halimiz yokCidden bu kelimeyi yazdınız ya.... Bir şey demek istemiyorum.
İstersen Sana Başka Şekillerde'de Seslenebilirim.Cidden bu kelimeyi yazdınız ya.... Bir şey demek istemiyorum.
Oyun eklenmemiş oyunların server dosyaları eklenmemiş ve biraz da modlama tool vs...Yaklaşık 10dk önce steam kütüphaneme baktım oyunum inmiş mi diye (inen oyun soma "korku oyunu") baktığımda ise benden habersiz 108 oyun eklenmiş sanırım bazıları inmiş çünkü C diskinde boş 105 gb vardı yaklaşık. Şüphelendiğim şey ise bu sabah indirmeye çalıştım crack ELDEN RING.
Bu oyunların çoğu bir zamanlar kaçak sitelerde dağıtılan steam kodlarıyla açılıyordu ilginçYaklaşık 10dk önce steam kütüphaneme baktım oyunum inmiş mi diye (inen oyun soma "korku oyunu") baktığımda ise benden habersiz 108 oyun eklenmiş sanırım bazıları inmiş çünkü C diskinde boş 105 gb vardı yaklaşık. Şüphelendiğim şey ise bu sabah indirmeye çalıştım crack ELDEN RING.
Korsana destek yasak değil ama korsan link paylaşımı yasak.Crackli Oyuna Yardım ediliyor mu burada ?
Adminler Siz Ciddimisiniz?İstersen Sana Başka Şekillerde'de Seslenebilirim.
Yani Laf Salatası Yapma.