Neler Yeni

Steam Kütüphaneme Daha ne Ekleyebilirim?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
Merhaba Hocalarım.Steamde 60Tl bakiyem var ve aklımda bazı oyunlar var bunlardan bazılarını fiyatları ile yazmak istiyorum:
AoE 3: DE(9,60)
Hollow Knight(12.00)
Terraria(9.00)(Yan Hesaptan göndereceğim)
Half Life 2(6.40)(Sayfasındaki Bundle)
Serious Sam 2(3.60)
Hotline Miami 2(6.20)
Bunları kesin olarak almayı planlıyorum ve Bunlara ek olarak
Beholder 1-2-3 Bundlesi ve Assetto Corsa Bundlesi ama sadece DLClerini almak var(Beholder bundlesi 18-19 gibi bir şeydi sanırım bunları almak istiyorum ama emin değilim )
We Were Here serisinide alacaktım ama maalesef seri indirime girmedi ve ne zaman girer bir bilgim yok :(
Sizce bunlara ek olarak hangi oyunları alabilirim?
Steam Hesabım aşağıdadır hangi oyunlarımın olduğunu görebilirsin ve ona göre tavsiye verebilirsiniz :)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tercih etmezdim bu listedeki oyunları, önce kesinlikle Titanfall 2 alırdım 32 TL'ye düşmüş almayan pişman cidden. Ek olarak Metro 2033 + Last Light alırdım toplam 15 TL. Terraria ve Hollow Knight alınabilir, arkadaşın yoksa Terraria sarmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bioshock serisine göz atabilirsin veya Batman serisi
Katılıyorum

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bioshock serisine göz atabilirsin veya Batman serisi
teşekkürler hocam Batman filan onları sevmiyorum ama Bioshock azda olsa etkiledi belki alabilirim Teşekkürler :)
Tercih etmezdim bu listedeki oyunları, önce kesinlikle Titanfall 2 alırdım 32 TL'ye düşmüş almayan pişman cidden. Ek olarak Metro 2033 + Last Light alırdım toplam 15 TL. Terraria ve Hollow Knight alınabilir, arkadaşın yoksa Terraria sarmaz.
Teşekkürler hocam Titanfall 2 ye baktım grafikler etkili gözüküyor hoş duruyor.Hikayesi ne ile ilgili ondan da bahsedebilir misiniz?
Metro 2033 ü sanki emin olmamakla birlikte Epic Gameste almıştım ücretsiz olarak.Last Lightta pek etkilemedi diyebilirim ama teşekkür ederim :) Zaten ben bu hesabımdaki oyunları ve alacağım oyunların çoğunu sadece kütüphanemde olsun diye alıyorum.Eğer güçlü bir Laptop aldırabilirsem çok fazla oynayacakta bulamam büyük ihtimal okullar açılırsa ve 1. sınıfa geçersem

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
teşekkürler hocam Batman filan onları sevmiyorum ama Bioshock azda olsa etkiledi belki alabilirim Teşekkürler :)

Teşekkürler hocam Titanfall 2 ye baktım grafikler etkili gözüküyor hoş duruyor.Hikayesi ne ile ilgili ondan da bahsedebilir misiniz?
Metro 2033 ü sanki emin olmamakla birlikte Epic Gameste almıştım ücretsiz olarak.Last Lightta pek etkilemedi diyebilirim ama teşekkür ederim :) Zaten ben bu hesabımdaki oyunları ve alacağım oyunların çoğunu sadece kütüphanemde olsun diye alıyorum.Eğer güçlü bir Laptop aldırabilirsem çok fazla oynayacakta bulamam büyük ihtimal okullar açılırsa ve 1. sınıfa geçersem
Ben Titanfall 2'yi biraz oynama fırsatı buldum ama çok oynayamadım. Hikayeden öte grafikler ve mekanikleri muazzamdı yağ gibi akıyor resmen. Dolayısıyla hikayeyi alıntılayacağım.

Muazzam bir hikayesi var. Bir çaylak asker olarak başladığımız serüvenimizde, bizlere mentörlük yapan komutanımızın hayata gözlerini yumması ile Titan'ını (BT-7274) emanet alarak hikayemize başlıyoruz. Oyunda en iyi arkadaşımız BT 7274. BT 7274 bizi ve eski komutanını seven bir Titan. Bizi korumak için elinden geleni yapıyor. O sadece bir NPC değil, o bir karakter. BT 7274 bizi içerisine alarak BT 7274'ü kontrol edebiliyoruz, ve maceramız bu esnada başlıyor.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
önerilerim şu şekildedir;
Undertale
Dishonored
Stardew Valley
Tricky Towers
Don't Starve Together
Police Stories
Teşekkürler hocam
Undertale indirime girmemiş :( daha ucuza gelirse bakabilirim
Tricky Tower var zaten :) Dont Starveyi düşündüm hala düşünüyor sayılırım
diğer oyunlarda çok fazla ilgimi çekmedi ama teşekkürler :)

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Emre Öztürk

Dishonored 1 e bakabilirsin.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
Ben Titanfall 2'yi biraz oynama fırsatı buldum ama çok oynayamadım. Hikayeden öte grafikler ve mekanikleri muazzamdı yağ gibi akıyor resmen. Dolayısıyla hikayeyi alıntılayacağım.

Muazzam bir hikayesi var. Bir çaylak asker olarak başladığımız serüvenimizde, bizlere mentörlük yapan komutanımızın hayata gözlerini yumması ile Titan'ını (BT-7274) emanet alarak hikayemize başlıyoruz. Oyunda en iyi arkadaşımız BT 7274. BT 7274 bizi ve eski komutanını seven bir Titan. Bizi korumak için elinden geleni yapıyor. O sadece bir NPC değil, o bir karakter. BT 7274 bizi içerisine alarak BT 7274'ü kontrol edebiliyoruz, ve maceramız bu esnada başlıyor.
Teşekkür ederim hocam biraz daha güzel gözüktü siz anlatında alabilme olasılığım yükseldi teşekkürler :)

Dishonored 1 e bakabilirsin.
Diğer hocamızda yazmış baktım ama fazla hoşlanmadım :(

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Teşekkür ederim hocam biraz daha güzel gözüktü siz anlatında alabilme olasılığım yükseldi teşekkürler :)

Diğer hocamızda yazmış baktım ama fazla hoşlanmadım :(
Al hocam al muazzam gerçekten, özellikle titanın içinde savaşmak

Top Bottom