Oyunlardan kart kazana kazana level atlaman gerek.rehber gördüm ama ekstra uzantı vs oluyor en hızlı level nasıl kasarım acaba
Peki o oyuna sahip değilse yine aynısını yapabiliyor muyuzSTC Set Prices
Up-to-date set prices for Steam trading cards. You can sort, filter and also import your profile for extra information.steam.tools
Bu siteden kart fiyatlarını ucuzdan yükseğe sırala ve en üstte ki oyunun kartlarını al.
Kartları da rozet olarak işle.
En ucuz şekilde lvl atlamış olursun.
Evet oyuna sahip olman gerekmiyor. Ucuz kartları olan oyunu bulup, pazardan kartları satın alman ve rozet yapman yeterli.Peki o oyuna sahip değilse yine aynısını yapabiliyor muyuz
csgo nun kartlarını al birleştir 10lvl sın h.orehber gördüm ama ekstra uzantı vs oluyor en hızlı level nasıl kasarım acaba
36 lvl zaten meraktan sordumcsgo nun kartlarını al birleştir 10lvl sın h.o
Teşekkür ederimEvet oyuna sahip olman gerekmiyor. Ucuz kartları olan oyunu bulup, pazardan kartları satın alman ve rozet yapman yeterli.
kartlar 2 lira veya daha az daha fazla ucuza yokmu böyle nasıl filtre yapabilirim sitedeEvet oyuna sahip olman gerekmiyor. Ucuz kartları olan oyunu bulup, pazardan kartları satın alman ve rozet yapman yeterli.
para yatırarak steamimde 200 tl boş duruyordu bastım öylesine son hali böyle anime izlemem ama hoşuma gitti https://steamcommunity.com/id/AneXBY/rehber gördüm ama ekstra uzantı vs oluyor en hızlı level nasıl kasarım acaba
kartlar 2 lira veya daha az daha fazla ucuza yokmu böyle nasıl filtre yapabilirim sitede