Steam oyun alamıyorum

Seçenek varmış herhalde cüzdana aktar diye cüzdanada oluyormuş diye söylediler hocam
Dediğiniz yöntemi ben de uyguluyordum ama 3-4 dolarlık oyunlara yapıyordum. 12 dolar olunca 10-20 lira komisyon koyar. Space marine 2 aldığımda 70 liraya yakın komisyon ödemiştim.

Hafta içi mesai saatlerinde dolar satış kuru biraz daha düşük oluyor akşam saatlerine göre. Nays hesabın varsa oradan alıp %20 de cashback alabilirsin.

Dediğiniz yöntemi ben de uyguluyordum ama 3-4 dolarlık oyunlara yapıyordum. 12 dolar olunca 10-20 lira komisyon koyar.
bilmiyorum öbür arkadaşta kur farkı diyor ki mantıklı bencede kur farkı akbankın kur farkı olunca 510 fln oluyor cidden birde komisyon o kadar kesmez bence 495 tl için 800 tl için bile 8 tl felan kesiyodu para çekerken

Hafta içi mesai saatlerinde dolar satış kuru biraz daha düşük oluyor akşam saatlerine göre. Nays hesabın varsa oradan alıp %20 de cashback alabilirsin.
maalesef nays hesabım yok ama takip edeceğim teşekkürler akbank kurunu

bilmiyorum öbür arkadaşta kur farkı diyor ki mantıklı bencede kur farkı akbankın kur farkı olunca 510 fln oluyor cidden birde komisyon o kadar kesmez bence 495 tl için 800 tl için bile 8 tl felan kesiyodu para çekerken
Enpara ve İş bankasıyla denedim hemen hemen aynılar. Çok fark ettiğini görmedim.

Merhaba steamde 12 dolarlık bi oyunu almaya çalışırken bazen yetersiz bakiye diye hata veriyo oysaki bende zaten yeterli bakiye var bazende "Ödeme işleminiz tamamlanmadı.Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi diyor anlamadığım zaten kredi kartıda değil banka kartım bu müşteri hizmetlerini aradım 512 tl alacağınız şey diyor sonra dedim alacağım oyun 495 tl bende 501 tl var oda düşündükten sonra komisyon alıyor banka dedi eskiden böyle bir şey yoktu sanki direk alabiliyordum diye hatırlıyorum komisyon felande kesmiyordu bilgisi olan arkadaş var mı komisyon mu alıyor akbank steam satın alımlarında?
ön ödemeli kartlarda o hatayı veriyor bazen

bilmiyordum bunu hocam sağolun bilgi için.
bu arada hocam simdi gördüm akbank mobilde satın alma geçmişimde ilk 42,77 tl para kesilmiş sonra geri gelmiş sürekli denediğim zamanlarda ters işlem yds wl steam purchase xx fln diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ön ödemeli kartlarda o hatayı veriyor bazen
o ne demek ki tam bilmiyorum ön ödemeli felan

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bu arada hocam simdi gördüm akbank mobilde satın alma geçmişimde ilk 42,77 tl para kesilmiş sonra geri gelmiş sürekli denediğim zamanlarda ters işlem yds wl steam purchase xx fln diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ne demek ki tam bilmiyorum ön ödemeli felan
kredi kartı değil yani para atıyon o parayı harcıyon
paycell ininal vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,052
Üyeler
184,561
Son üye