Steam oyun alırken yaşanan hata

Reaksiyon skoru
6
Selam ben steam den oyun alırken şu hatayı yaşadım. Bilen varsa yazar ise mutlu olurum. Hata:
Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin.

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım iyiki varsınız bende yazacaktım

Kart limite ulaşmış olabilir sanırım öyle.

Efenim hayırlı sabahlar bende az önce yaşadım sorunu efenim cagan ab

Peki sağolun yine de...
İninal ın cep telefonu için bir uygulaması var oradan bende kullandığım 2 kartı kendi Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaram adına kayıt ettirdim ve arada oradan kontrol ederek kullandım ve alışverişe açıldı yani onaylama yapman lazım. Programa gir kayıt ol sonra karta numaranı kayıt et ondan sonra alışveriş yapabilirsin.

Sanırım böyle yapılıyor.Bu arada kartta yeteri kadar bakiye var değil mi?

İninal ın cep telefonu için bir uygulaması var oradan bende kullandığım 2 kartı kendi Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaram adına kayıt ettirdim ve arada oradan kontrol ederek kullandım ve alışverişe açıldı yani onaylama yapman lazım. Programa gir kayıt ol sonra karta numaranı kayıt et ondan sonra alışveriş yapabilirsin.
Sanırım böyle yapılıyor.Bu arada kartta yeteri kadar bakiye var değil mi?
Yeterli bakiye var. Yeniden sağolun deneyeceğim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgileri düzelttinizmi ?
Edeceğim sağolun.

Bende ininal kullandığım zaman bu hata ile karşılaşıyordum ama o sorun geçmişti birdenbire konudaki çözümler pek faydalı değil çözümü bende bilmiyoum

Geri