Bu forumda 2.el satış yasakArkadaşlar elimde "Dying Light Enchanted Edition" için Steam KEYi var başka oyun satın almak için keyi satmayı düşünüyorum nasıl hızlıca satabilirim?
burda satmıcam zatenBu forumda 2.el satış yasak
pekala ne kadar ucuza satmayı düşünüyorsunburda satmıcam zaten
Sitenin kendisine mi satılıyor yoksa alıcılara mı?Bynogame veya Gamesatis sitelerine bak derim, oradan satabilirsin.
nasıl satabilirim demiş burada satmıyorBu forumda 2.el satış yasak
55 tl ye bırakmayı düşünüyorum şuan hiçbir yerde indirim olmadığı içinpekala ne kadar ucuza satmayı düşünüyorsun
Alıcılara satıyorsunuz, ilan oluşturuyorsunuz vs.Sitenin kendisine mi satılıyor yoksa alıcılara mı?
en iyisi bir an önce sat çünkü indirimler yaklaşıyor o zaman 55TL ye satman zor55 TL ye bırakmayı düşünüyorum şuan hiçbir yerde indirim olmadığı için
Sitede ilanlara baktım da 2 3 tane satıcı var hiç biri de alınmamış başka birine güvenli şekilde satmanın yolu yok mudur yawAlıcılara satıyorsunuz, ilan oluşturuyorsunuz vs.
Satamazsam indirimden 1 2 hafta sonra satmaya çalışıcam o da satabilirsemen iyisi bir an önce sat çünkü indirimler yaklaşıyor o zaman 55TL ye satman zor
49TL yap derim daha ucuz görünsün hemdeSitede ilanlara baktım da 2 3 tane satıcı var hiç biri de alınmamış başka birine güvenli şekilde satmanın yolu yok mudur yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satamazsam indirimden 1 2 hafta sonra satmaya çalışıcam o da satabilirsem