Neler Yeni

Yardım Steam Oyun koleksiyon kartı görünmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Doğan
Merhaba arkadaşlar. Steam'den House of Detention şu oyunu aldım . Sorun şu ki kart düşürmek için aldım ben bu oyunu ama rozetler sayfasında oyun görünmüyor . Şu kadar kart kaldı da yazmıyor. Kütüphanede var oyun. Sorun nedir ? Aldıktan sonra bir süre beklememiz mi lazım ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Merhaba arkadaşlar. Steam'den House of Detention şu oyunu aldım . Sorun şu ki kart düşürmek için aldım ben bu oyunu ama rozetler sayfasında oyun görünmüyor . Şu kadar kart kaldı da yazmıyor. Kütüphanede var oyun. Sorun nedir ? Aldıktan sonra bir süre beklememiz mi lazım ?
Her oyundan koleksiyon kartı düşmeyebiliyor. Steam'de bir oyundan kart düşürmek için 3 ya da 2 saat oynaman lazım. Ben Idle Master ile yaparken ortalama 3.7 saatte düşmüş oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her oyundan koleksiyon kartı düşmeyebiliyor. Steam'de bir oyundan kart düşürmek için 3 ya da 2 saat oynaman lazım. Ben Idle Master ile yaparken ortalama 3.7 saatte düşmüş oluyor.
Öyle değil alır almaz kart hakkın kalmadı dedi. Açmadım bile idleyi. Ama şimdi düzeldi 5 hak var yazıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç