200TL aşağı oyun önerir misiniz ben PC alcam da steam indirimli oyun lar veriyor lar SQUAD almayı düşünüyorum sizce nasıl daha aklımda oyun, var ve Cyberpunk ve red dead 2 iyi mi? arkadaşlar red deadin online side varmış.
Cyberpunk 2077, RDR2 ve GoW o bütçe için en iyi seçenekler. Squad ise bildiğin savaş simülasyonu, CoD ve BF gibi bir oyun arıyorsan bence yanlış tercih.200TL aşağı oyun önerir misiniz ben PC alcam da steam indirimli oyun lar veriyor lar SQUAD almayı düşünüyorum sizce nasıl daha aklımda oyun, var ve Cyberpunk ve red dead 2 iyi mi? arkadaşlar red deadin online side varmış.
almaCyberpun
alred dead 2
RDR2 ve GoW
Kanka ben savaş oyunu arıyorum varmı bildinCyberpunk 2077, RDR2 ve GoW o bütçe için en iyi seçenekler. Squad ise bildiğin savaş simülasyonu, CoD ve BF gibi bir oyun arıyorsan bence yanlış tercih.
Bide şey PC 3070ti ekran kartı yani yüksek kaliteli bildin varmı savaş oyunu?Cyberpunk 2077, RDR2 ve GoW o bütçe için en iyi seçenekler. Squad ise bildiğin savaş simülasyonu, CoD ve BF gibi bir oyun arıyorsan bence yanlış tercih.
Kanka gow biliyorum ama sevmiyorum:/Cyberpunk 2077, RDR2 ve GoW o bütçe için en iyi seçenekler. Squad ise bildiğin savaş simülasyonu, CoD ve BF gibi bir oyun arıyorsan bence yanlış tercih.
Titanfall 2.Kanka ben savaş oyunu arıyorum varmı bildin
cyberpunk niye almıyoalma
al
kingdom come al
SQUAD iyi mi? kanka veya batlefied iyi mi??cyberpunk niye almıyo
cano rdr2 al bide yama yükle bak keyfine.200TL aşağı oyun önerir misiniz ben PC alcam da steam indirimli oyun lar veriyor lar SQUAD almayı düşünüyorum sizce nasıl daha aklımda oyun, var ve Cyberpunk ve red dead 2 iyi mi? arkadaşlar red deadin online side varmış.
SQUAD yukarıda da söylediğim gibi savaş simülasyonu. Fiyatı uygun Steam'de gördüğüm kadarıyla, bir şans verilebilir. Battlefield konusunda da 2042 hariç her oyunu tatmin edecektir, 1 ve 5 şahsi önerimdir.SQUAD iyi mi? kanka veya batlefied iyi mi??