steam oyun save silinmesi

halitxct

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,131
resıdent evıl 2 remake de oyunun yarısına gelmiştim tüm savelerim patlamış kaldığım yerden nasıl devam edebilirim acaba bilen varmı oyunun yarısının save bölümü lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilen birisi varmı

O oyun kısa olduğu için baştan başlayabilirsin. O kadar uğraşmaya gerek yok bence.

O oyun kısa olduğu için baştan başlayabilirsin. O kadar uğraşmaya gerek yok bence.
ya tekrar aynı şeyleri baştan hiç çözesim yok kanka save dosyasını bulamazmıyım

resıdent evıl 2 remake de oyunun yarısına gelmiştim tüm savelerim patlamış kaldığım yerden nasıl devam edebilirim acaba bilen varmı oyunun yarısının save bölümü lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilen birisi varmı
Cloud save etkinmi?

ya tekrar aynı şeyleri baştan hiç çözesim yok kanka save dosyasını bulamazmıyım
İnternete %100 oynanmış halleri save dosyası olarak yükleniyor bazı sitelerde. Ben saveimi kaybettiğim zaman onları indirip kaldığım yerden devam ediyorum.

Oyunu daha yeni bitirdim. Tekrar aynı yerleri gezemezdim ben olsam. İnternette bölüm bölüm save paylaşanlar var. Olduğun bölümde olan birinin save'ini indirebilirsin.

s
Oyunu daha yeni bitirdim. Tekrar aynı yerleri gezemezdim ben olsam. İnternette bölüm bölüm save paylaşanlar var. Olduğun bölümde olan birinin save'ini indirebilirsin.
baktımda bulamadım kanka ya

Steam'de save kayboluyor muymuş? Hiç başıma gelmedi böyle bir olay.

Steam'de save kayboluyor muymuş? Hiç başıma gelmedi böyle bir olay.
Bu oyunda steam cloud etkin. Bundan ayrı bilgisayardaki dosyalarda save dosyası bulunuyor. Arkadaş ikisini birden kaybetmiş demek ki.

Baktım internetten ama bölümlere göre save paylaşan yok. Maalesef baştan başlamak zorundasın.

Geri