yokArkadasım ile oyun takası yapmak istiyorum mesala fifa 22 ile left 4 deat oyununu takas yapmak istiyorum ama sadece topluluktaki kartlar çıkıyor bu steamda oyun takası yokmu?
Oyun takası steam politikasına aykırı bir olay, herkes bunu kendi menfatine göre satabileceği için yok (Oyunları ucuza alıp üstüne kâr koyup satmak gibi)Arkadasım ile oyun takası yapmak istiyorum mesala fifa 22 ile left 4 deat oyununu takas yapmak istiyorum ama sadece topluluktaki kartlar çıkıyor bu steamda oyun takası yokmu?
10 lira abi boşver al direk ve öyle bir şey yapma imkanında yok .dArkadasım ile oyun takası yapmak istiyorum mesala fifa 22 ile left 4 deat oyununu takas yapmak istiyorum ama sadece topluluktaki kartlar çıkıyor bu steamda oyun takası yokmu?
10 lira?10 lira abi boşver al direk ve öyle bir şey yapma imkanında yok .d
Yıl başı indirimleri bitmiş galiba. Ben yılbaşı indirimlerinde 10.5 TL'ye almıştım10 lira?
Delilercesine zam geldi maalesef çoğu şeye, sea of thieves bile 400tl olmuş çoğu eski tip oyun 100 liralara çıkmış mortal kombat 30 lira falan idi indirimde şu an 670tl yapçak bir şey yazdı kYıl başı indirimleri bitmiş galiba. Ben yılbaşı indirimlerinde 10.5 TL'ye almıştım
evet ya bu kadar olacağını bilsem alırdım indirimlerde daha fazla oyunDelilercesine zam geldi maalesef çoğu şeye, sea of thieves bile 400tl olmuş çoğu eski tip oyun 100 liralara çıkmış mortal kombat 30 lira falan idi indirimde şu an 670tl yapçak bir şey yazdı k
Sakin. Valve oyunlarına zammı kur değişir değişmez yaptı. İndirimlerde de klasik yüzde 90 indirime girer her zaman. O tarafta sorun yok yani.L4d2 10 liraydı abi .d 2 tane oyunu 15 almadım mal gibi indirimlerde
envanterde 200 kart oldu 1 ay sonra filan satıcam sonbahar indirimimi oluyorozaman alırız bişeylerSakin. Valve oyunlarına zammı kur değişir değişmez yaptı. İndirimlerde de klasik yüzde 90 indirime girer her zaman. O tarafta sorun yok yani.