Neler Yeni

Yardım Steam Oyunlarım yüklü gözükmüyor.

Kainhorse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kanye east
Arkadaşlar steam üzerinde yaklaşık 500 gb oyunum var ve hdd ye kurulu ama steam ssd de kurulu ve (yaklaşık 50 gb) ssd dolunca dedimki steami sileyim ve hdd ye atayım dedim steam dosyalarını sildim ssd'den, yeni steam indirdim hdd ye kurdum hesaba giriş yaptım oyunlar yüklü değil gözüküyor ama hdd hala dolu yardımcı olun lütfen.
Screenshot_61.png
Screenshot_60.png

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Tüm oyun klasörlerini önce Steam > SteamApps > Common dosyasının içine at. Oyun dosyalarının adlarını kesinlikle değiştirme.
Tüm dosyaları dediğim yere attıktan sonra yüklü oyunları steamden tek tek yükle. Steam oyun dosyalarının varlığını görünce bir dosya kontrolü yaparak oyunları algılayacaktır.

Kainhorse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kanye east
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm oyun klasörlerini önce Steam > SteamApps > Common dosyasının içine at. Oyun dosyalarının adlarını kesinlikle değiştirme.
Tüm dosyaları dediğim yere attıktan sonra yüklü oyunları steamden tek tek yükle. Steam oyun dosyalarının varlığını görünce bir dosya kontrolü yaparak oyunları algılayacaktır.
Hocam oyunları tek tek yüklemem mi gerekecek yani? Başka bir yolu yok mu yani oyunlar zaten yüklü ama sanırım sadece dosya konum sıkıntısı var gibi haksızsam açıklayın lütfen bilmişlik yapmak istemem :) .

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Hocam oyunları tek tek yüklemem mi gerekecek yani? Başka bir yolu yok mu yani oyunlar zaten yüklü ama sanırım sadece dosya konum sıkıntısı var gibi haksızsam açıklayın lütfen bilmişlik yapmak istemem :) .
Hocam yazdığımı tam okumamışsınız :) Siz oyun klasörlerini dediğim konuma atın. Steamden oyunu yükleyeceğiniz zaman steam oyun dosyalarını otomatik bir şekilde tanımlayarak yükleme yapmadan oyunun yüklü olduğunu doğrulayacak.
Yani yükle butonuna bastığınız an steam orada klasör açmaya çalışacak. Klasörün olduğunu görünce dosya kontrolü yapacak. Dosyaların tam olduğunu kontrol ettiği an yükleme yapmadan sanki oyun yüklenmiş gibi yapacak.

Kainhorse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kanye east
Hocam yazdığımı tam okumamışsınız :) Siz oyun klasörlerini dediğim konuma atın. Steamden oyunu yükleyeceğiniz zaman steam oyun dosyalarını otomatik bir şekilde tanımlayarak yükleme yapmadan oyunun yüklü olduğunu doğrulayacak.
Yani yükle butonuna bastığınız an steam orada klasör açmaya çalışacak. Klasörün olduğunu görünce dosya kontrolü yapacak. Dosyaların tam olduğunu kontrol ettiği an yükleme yapmadan sanki oyun yüklenmiş gibi yapacak.
Screenshot_62.png

Hocam ssd deki bir oyunun dosya konumunu aç dedim bunları alıp dediğiniz yere atıyorum doğru muyum?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Alıntıyı görüntüle
Hocam ssd deki bir oyunun dosya konumunu aç dedim bunları alıp dediğiniz yere atıyorum doğru muyum?
Dostum bunların hepsi internet kısayolu. Oyunların klasörlerini taşıman gerekiyor.

Edit: Eğer yapamazsan discord ! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001

Kainhorse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kanye east
Dostum bunların hepsi internet kısayolu. Oyunların klasörlerini taşıman gerekiyor.

Edit: Eğer yapamazsan discord ! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
peki hocam dediklerinizi nasıl bulacağım sanırım biraz acemiyim :( .

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
peki hocam dediklerinizi nasıl bulacağım sanırım biraz acemiyim :( .
Discord kullanıcı adımı yazdım istersen ekle bi ekran paylaş seni yönlendireyim :) bu şekilde yazı ile biraz zor oluyor.

Kainhorse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kanye east
Discord kullanıcı adımı yazdım istersen ekle bi ekran paylaş seni yönlendireyim :) bu şekilde yazı ile biraz zor oluyor.
Kullanıcı adını kabul etmedi isterseniz ben vereyim siz ekleyin Jailor#9587

Top Bottom