Neler Yeni

Steam pazarda listeleme oluşturuldu ne demek? nasıl geri çekeceğim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Ali
1676131553559.png

diğerleri koyduğum saniye satıldı listeleme oluşturulanlar satılmadı bu ne demek? nasıl geri çekeceğim??

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Yani şu an senin koyduğundan daha düşük fiyatlara satılıyor, otomatik olarak en düşükler satılıyor genelde. İlan koymuşsun gibi düşün, pazarda listeleniyor şu an. Alan olursa satılır gene dert etme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani şu an senin koyduğundan daha düşük fiyatlara satılıyor, otomatik olarak en düşükler satılıyor genelde. İlan koymuşsun gibi düşün, pazarda listeleniyor şu an. Alan olursa satılır gene dert etme.
pazardan nasıl çekeceğim peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bi sıkıntı var gibi fiyatlar tamamen aynı sattığım tüm ürünler saniyesinde satıldı diğerleri 5 gündür satılmıyor bu nasıl iş fiyatlar da aynı

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
pazardan nasıl çekeceğim peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bi sıkıntı var gibi fiyatlar tamamen aynı sattığım tüm ürünler saniyesinde satıldı diğerleri 5 gündür satılmıyor bu nasıl iş fiyatlar da aynı
Ha pardon, steam guard ile de alakalı olabilir belki emin olamadım şimdi.
1 hafta ya da 15 gün bekletip pazara koyuyor sonrasında sanırım.
Nasıl iptal edebilirsin bilmiyorum, kurcalarsan bulursun illa ki.

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
Steam pazarda bir ürünü satmanızı listeleme olarak adlandırıyor diye biliyorum. Pazara bir ürün koyduğunuzda, sattığınızda veya iptal ettiğinizde hepsi pazar geçmişine işleniyor. Listeleme oluşturma da ürünü satışa koyduğunuzu belirten bir şey olmalı.

Top Bottom