@crazyreign @Yasin Çelik @Fiery @Beyfendiiii6arkadaşlar selam ben pes 20 lite da my club da takım kurdum ben bu takımımı pes 20 aldığım zaman nasıl aktarabilrim
kusura bakmayın kampanya bitiyor alıp almamak arasında kaldım ve bunun tereddütünde kaldımHocam tamam bilgisayar ile sorunun olduğunda bizi etiketle ama bu nedir aga . Hayatımda PES 2020 oynamamışım etmemişim, Allah aşkına .
Tavsiyem almaman yönünde. Artık Pes 2021 çıkacağı için bu oyuna güncelleme vs. gelmeyecektir. Zaten internette araştırırsan bypass yöntemi ile full kullanabilirsin ücret ödemeden.kusura bakmayın kampanya bitiyor alıp almamak arasında kaldım ve bunun tereddütünde kaldım
bu bypass yöntemi nasıl bir şeyTavsiyem almaman yönünde. Artık Pes 2021 çıkacağı için bu oyuna güncelleme vs. gelmeyecektir. Zaten internette araştırırsan bypass yöntemi ile full kullanabilirsin ücret ödemeden.
YouTube'da aratırsan bulursun. Şimdi buradan link vermeyeyim.bu bypass yöntemi nasıl bir şey
aga senin pp mi yamulmuş benim ekranda mı bişe varHocam tamam bilgisayar ile sorunun olduğunda bizi etiketle ama bu nedir aga . Hayatımda PES 2020 oynamamışım etmemişim, Allah aşkına .
Senin ekranda bir şey vardır .aga senin pp mi yamulmuş benim ekranda mı bişe var
bende öyle düşünüyom abiSenin ekranda bir şey vardır .