Neler Yeni

Steam Puan Dükkanı Eşya Önerisi

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Puan dükkanında 24126 puanım var. Puan dükkanından önerebileceğiniz ürünler var mı? (Avatar, arka plan, oyun profili vs.)
Özellikle oyun profili almayı düşünüyorum. Puan dükkanından olmasa bile pazardan önerebileceğiniz arka planlarada bakabilirim.

Steam profilim: Yami-san

Mevcut ürünlerim;
Mezarlıkta Eğlence Oyun Profili
Takip (Winter Collection - 2020 Avatar Profil Çerçevesi)
Universe (Zup! 9 Nadir Ufak Profil Arka Planı)

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hocam 24k yı nasıl biriktirdiniz ya :D
porfil için neon bir çerçeve önerebilirim arka planınıza uygun ama 24k puanınız varsa bence güzel bir haraketli arka plan da şart o profile

Cihangir

80+ Gold
aga bende sana bişi soracam hızlı lvl atlamak için ne yapmam gerekiyor

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
Öne çıkan oyunlarını arttır bence 211 oyundan çok az gözüktü bir an. Birde rehberleri öne çıkarabilirsin 23 rehber çok iyi, insanlar görsün. :D

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 24k yı nasıl biriktirdiniz ya :D
porfil için neon bir çerçeve önerebilirim arka planınıza uygun ama 24k puanınız varsa bence güzel bir haraketli arka plan da şart o profile
Eskiden 1 liraya 10 12 puan veriyordu çoğu o ara birikti. Neon olarak vardı çerçeve ve arkaplan ama sıkıldığım için değiştirmiştim. Şimdi neonlarla değiştirdim görebilmen için. :D Ama öneri lazım, zaten normalde kararsız biriyim bu kadar arkaplanı tek tek denemekte yorucu oluyor. :/
aga bende sana bişi soracam hızlı lvl atlamak için ne yapmam gerekiyor
Steamde level botları var. !oran, !takas gibi komutlarla otomatik çalışan steam hesaplarıdır. O sayede ucuza kart setleri alıp daha uyguna level atlayabiliyorsun.

Cihangir

80+ Gold
Eskiden 1 liraya 10 12 puan veriyordu o ara birikti. Neon olarak vardı çerçeve ve arkaplan ama sıkıldığım için değiştirmiştim. Şimdi neonlarla değiştirdim görebilmen için. :D Ama öneri lazım, zaten normalde kararsız biriyim bu kadar arkaplanı tek tek denemekte yorucu oluyor. :/

Steamde level botları var. !oran, !takas gibi komutlarla otomatik çalışan steam hesaplarıdır. O sayede ucuza kart setleri alıp daha uyguna level atlayabiliyorsun.
bakmıştım öyle bişiye 10 lvl atlamak için 23 tl istiyor uygun mu

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öne çıkan oyunlarını arttır bence 211 oyundan çok az gözüktü bir an. Birde rehberleri öne çıkarabilirsin 23 rehber çok iyi, insanlar görsün. :D
O hiç aklıma gelmemişti valla :D Normalde o vitrini çok aşağıda tutuyorumda hareketli arkaplan koyduğum için üste çektim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakmıştım öyle bişiye 10 lvl atlamak için 23 TL istiyor uygun mu
O botlar kasa anahtarı ister onlarda şuan 50 100 lira civarında olması lazım. Ama 10 level olmak için para harcamana gerek yok. Zaten topluluk görevleri ve ıvır zıvır bir kaç steam görevi var cevher üreticisi gibi. Onları yapınca 6 7 level oluyorsun.
Şuan mevcut olan steam aday ödülleri etkinliğide 1 level atlatır. Geriye kalan 2 3 level içinde ucuz kartlardan basabilirsin.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Eskiden 1 liraya 10 12 puan veriyordu çoğu o ara birikti. Neon olarak vardı çerçeve ve arkaplan ama sıkıldığım için değiştirmiştim. Şimdi neonlarla değiştirdim görebilmen için. :D Ama öneri lazım, zaten normalde kararsız biriyim bu kadar arkaplanı tek tek denemekte yorucu oluyor. :/

güzel olmuş ama bu kadar ışıklı istemezsen sade olarak beyaz neonlar veya glitch çerçeveler var
aklında nasıl bir tema var söyler misin ona göer bir şeyler önereyim

bakmıştım öyle bişiye 10 lvl atlamak için 23 TL istiyor uygun mu
kim istiyor bana da söylermisin iyi baya

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
güzel olmuş ama bu kadar ışıklı istemezsen sade olarak beyaz neonlar veya glitch çerçeveler var
aklında nasıl bir tema var söyler misin ona göer bir şeyler önereyim
Valla işin gerçeği aklımda bir şey yok o yüzden kararsız kalıyorum. Mübarekler de sürüyle hareketli arka plan çıkarıyor. Ama dediğin gibi şuan ki biraz göz yorucu.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Valla işin gerçeği aklımda bir şey yok o yüzden kararsız kalıyorum. Mübarekler de sürüyle hareketli arka plan çıkarıyor. Ama dediğin gibi şuan ki biraz göz yorucu.
çerçeve

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
O hiç aklıma gelmemişti valla :D Normalde o vitrini çok aşağıda tutuyorumda hareketli arkaplan koyduğum için üste çektim
Bence dediğim gibi sayıyı arttırabilirsin daha güzel duracaktır. Ben 3 satıra çıkardım. İmkan olsa daha fazla yapacağım. Puan yok. :D Steam sonuçta oyunlarla varolduğumuz yer. :D Bende bu kadar oyun yok bide.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
çerçeve

Çok sağolasın ama tıkladığımda direk puan dükkanına atıyorda zahmet olmazsa adını söyleyebilir misin SS atmaktan kolay olur senin için 😅

Bence dediğim gibi sayıyı arttırabilirsin daha güzel duracaktır. Ben 3 satıra çıkardım. İmkan olsa daha fazla yapacağım. Puan yok. :D Steam sonuçta oyunlarla varolduğumuz yer. :D Bende bu kadar oyun yok bide.
Arka plan oyun profili felan dizdigimde kalanla artirabildigim kadar artırırım gibi geliyor. O vitrin artırmaları unutmuştum. Valla sağolasın iyi akıl ettin 😍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,095
Üyeler
166,485
Son üye
ibros
Top Bottom