Neler Yeni

Yardım Steam şifremi yanlış girince tekrardan giremiyorum

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Yanlış Kategori
Dün akşam şifre mi bir kaç defa yanlış girince doğru şifre girince amazon prime steame bağlayamıyorum bir kaç defa hatalı girildi tekrar deneyn diyor sabah kalktım pc den steam bağlandım ama hediye alıcam hesabı bağlamam gerekiyor aynı hatayı veriyor nasıl çözebilirim arkadaşlar.Akşam oyuna da giremiyordum fakat şuan giriş yaptım sadece steam hesabı bağlamaya çalışırken hata veriyor

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Steam sizi dolandırcı sanmış olabilir.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Dün akşam şifre mi bir kaç defa yanlış girince doğru şifre girince amazon prime steame bağlayamıyorum bir kaç defa hatalı girildi tekrar deneyn diyor sabah kalktım pc den steam bağlandım ama hediye alıcam hesabı bağlamam gerekiyor aynı hatayı veriyor nasıl çözebilirim arkadaşlar.Akşam oyuna da giremiyordum fakat şuan giriş yaptım sadece steam hesabı bağlamaya çalışırken hata veriyor
Farklı bir internetten yapmanız lazım. Telefonunuzun internetini bağlayın ödülü alıp kapatın. 1 hafta içinde hesabınıza girebileceksiniz zaten.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı bir internetten yapmanız lazım. Telefonunuzun internetini bağlayın ödülü alıp kapatın. 1 hafta içinde hesabınıza girebileceksiniz zaten.
Aslında akşam steam oyunlarına da giremiyordum sabah girdim fakat dediğim gibi ödülleri almak için giriş yapamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam sizi dolandırcı sanmış olabilir.
Büyük ihtimal öyle de düzelmedi
Bir türlü neler yapabilirim

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Yanlış anlamadıysam şifreyi unutup çeşitli denemeler yaptınız ve Steam hesabı bir süreliğine askıya aldı. Bunu mu demek istemiştiniz?

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Yanlış anlamadıysam şifreyi unutup çeşitli denemeler yaptınız ve Steam hesabı bir süreliğine askıya aldı. Bunu mu demek istemiştiniz?
Aynen bir harfi büyük yazmışım küçük yerine tekrar tekrar deneyince askıya aldı. Sabah oyuna girebildim fakat Amazon prime hediyelerini almak için hesabı bağlayamıyorum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Aynen bir harfi büyük yazmışım küçük yerine tekrar tekrar deneyince askıya aldı. Sabah oyuna girebildim fakat Amazon prime hediyelerini almak için hesabı bağlayamıyorum
Ya Steam önlem olarak yapıyor yada başka bir olay var. Ve bende bu şekilde hesap bağlandığım için bilgim yok maalesef.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Ya Steam önlem olarak yapıyor yada başka bir olay var. Ve bende bu şekilde hesap bağlandığım için bilgim yok maalesef.
Önlem içindir diye düşünüyorum steam guarda da girememiştim telefon wifi bağlı olduğunda mobil veri açınca düzelmişti akşam işten dönünde tekrar deneyeceğim olmazsa telefon internetini pc bağlayıp öyle yapmaya çalışacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,605
Üyeler
164,880
Son üye
kadirvenom
Top Bottom