Bu indirimlerde bir şey alma,bence zaten alacak bir şey yok ama neyse.80TL ile ne alabilirim veya neler alabilirim ?
hocam shadıow of the tomb raider 50 tl lannn!Oynamıyorsanız Rainbow Six Siege Deluxe Edition tavsiye ederim. Onun dışında AC Origins, Odyysey falan var gözüme çarpan.
hocam tomb raider 50 tl paket birdeBu indirimlerde bir şey alma,bence zaten alacak bir şey yok ama neyse.
Kış indirimlerini beklersen iyi olur çok daha geniş çaplı bir indirim olacak.
İlla bir şeyler almak istiyorum diyorsan
Stardew Valley
Hitman
Batman serisi olabilir.
Gayet iyi, Cyberpunk için biriktirmesem alırdım ben.hocam shadıow of the tomb raider 50 TL lannn!
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam tomb raider 50 TL paket birde
Değerlendirilebilir belki ama ben daha önce Rise of The Tomb Raider ve Tomb Raider'ı oynayacağım.hocam shadıow of the tomb raider 50 TL lannn!
A Plague Tale: Innocencehocam shadıow of the tomb raider 50 TL lannn!
Sea of thives ile raft alayım dedim biri 45 lira biri 20 liravardır be reis
hocam ben bu oyunu bilmiyorumŞu indirime bakın, mükemmel.
Dishonored 2 on Steam
Reprise your role as a supernatural assassin in Dishonored 2. Declared a “masterpiece” by Eurogamer and hailed “a must-play revenge tale” by Game Informer, Dishonored 2 is the follow up to Arkane’s 1st-person action blockbuster & winner of 100+ 'Game of the Year' awards, Dishonored.store.steampowered.com
La kacirmayin olm bu indirimi, oha steam batar yakinda boyle indirimler yapmaya devam ederse
Yt den bak oyun ici oynanisa bi oyunu anlatilarak tam anlamayabilirsinizhocam ben bu oyunu bilmiyorum
rica etsem biraz açıklar mısınız ?