Siri cevaplıyor;arkadaşlar 2 adet oyun alacağım kartta 40 TL var ne önerirsiniz
arkadaşlar bide fps türünde online olan bi oyun olursa PUBG r6 gibi güzel olur ama online olan battle royale de olur
ben 80 liraya almıştım 1 saat oynadım oynamadım pubg mobile gibi değil baya iyi oyuncular var silah bi sekiyor dağlara taşlaraaslında PUBG alıcam ama oynamam diye almıyorum
r6 güzel midir mesela internet hızım 6 mbps çıkıyor pingim pubg mobilede 60 200 arası değişiyor bazen üstüne çıkıyor çok ping olur muSiri cevaplıyor;
Paranı direkt Steam'a atmanı önermem. Perdigital vb. sitelerden cüzdan kodu alırsan bonus kazanıp daha sonra ekstra olarak indirimli olarak alabilirsin.
Önerim R6 alman. PUBG iyi oynayamıyorsan önermem.
hocam r6 yı nerden alabilirim ucuza steqamda 44 tl kartta 40 tl var tamAge Of Empires 2-DST!
oynadım hepsini14 TL ye eğer oynamadıysan gta trilogy var bu sabah aldım güzel baya
gta san
gta vice city
gta 3
torrentten indirip oynamak yerine 14 TL ye bir süre oyun ihtiyacını giderir hem de kütüphanende bulunur
batman serisi de alınabilir.metro serisi alabilirsin last night ve 2033
arkadaşlar 2 adet oyun alacağım kartta 40 TL var ne önerirsiniz
arkadaşlar bide fps türünde online olan bi oyun olursa PUBG r6 gibi güzel olur ama online olan battle royale de olur
arkadaşlar 2 adet oyun alacağım kartta 40 TL var ne önerirsiniz