S Synixx 80+ Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 222 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Umut tunç Dün, 19:11 #1 arkadaşlar Steam Türkçe yamayalı oyun görüntüsü paylaşmak ban sebebi veya yasak mı bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
arkadaşlar Steam Türkçe yamayalı oyun görüntüsü paylaşmak ban sebebi veya yasak mı bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
F forzabagimlisi 80+ Bronze Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 606 Dahası Reaksiyon skoru 316 İsim z Dün, 19:12 #2 Niye öyle olsun Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 19:12 Çöp konsollarla karıştırma
CupOk 80+ Bronze Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 1,834 Dün, 19:13 #3 Synixx yazmış: arkadaşlar Steam Türkçe yamayalı oyun görüntüsü paylaşmak ban sebebi veya yasak mı bilginiz varsa yardımcı olur musunuz Devamı için tıklayın... ben nintendo switch ounlarını ve bloodborne ss i paylaştım sorun olmaz
Synixx yazmış: arkadaşlar Steam Türkçe yamayalı oyun görüntüsü paylaşmak ban sebebi veya yasak mı bilginiz varsa yardımcı olur musunuz Devamı için tıklayın... ben nintendo switch ounlarını ve bloodborne ss i paylaştım sorun olmaz