ama paralıCS Source. Pc kötü iken bi 200 saat gömmüştüm. İndirimde 1.8TL oluyor
ama paralıCS Source. Pc kötü iken bi 200 saat gömmüştüm. İndirimde 1.8TL oluyor
toxicsinDaha sana bir laf etmeden tepenin tasını nasıl attırdım acaba?
Eveeeeet. Türkçesi A2 olan bir arkadaş daha. Ben diyorum ki: Adam gibi, küfürler etme, kimseyi oyundan atma veya zarar verme ki hile gelmesin. Bu sayede bana gelmedi çünkü ben düzgün oynuyorum. Düzgün oynamayanlar geliyorlar buralarda hile var diyorlar.Sonunda csde hile olduğunu anladın
Hocam normalde 16 ya iniyordu. ilk defa 13 e inidi. bidaha inmesi zor.Hiç o fiyata inmez mi kara cumada bile ona göre olcam pc topluyorum da onları oynıcam
Unturned. ben indirdim tatlı tatlı oynuyorum boyutuda fazla büyük değil 5GB. online pvp si çok tatlı geliyor bana.Ramazanda vakit geçirecek bedava oyun arıyorum epic games veya steam dan olabilir ???
tamam sen csgo oyna ve hilelerde boğul ben hile olmayan bir oyuna gidiyorum byEveeeeet. Türkçesi A2 olan bir arkadaş daha. Ben diyorum ki: Adam gibi, küfürler etme, kimseyi oyundan atma veya zarar verme ki hile gelmesin. Bu sayede bana gelmedi çünkü ben düzgün oynuyorum. Düzgün oynamayanlar geliyorlar buralarda hile var diyorlar.
Bursa nilüfer gel deniyelim istersen ? 70 kg bench press basıyorum ? Uzatma kes sesini.Daha sana bir laf etmeden tepenin tasını nasıl attırdım acaba? Neyse korktum senden oruçlu oruçlu döversin beni
Eveeeeet 12 yaşında bir arkadaş daha. Ne alakası var küfürle adam gibi oynamayla. Oyun "Bu küfür ediyor hileli adamları salın" mı diyor.Eveeeeet. Türkçesi A2 olan bir arkadaş daha. Ben diyorum ki: Adam gibi, küfürler etme, kimseyi oyundan atma veya zarar verme ki hile gelmesin. Bu sayede bana gelmedi çünkü ben düzgün oynuyorum. Düzgün oynamayanlar geliyorlar buralarda hile var diyorlar.
Dostum bırak ne derse desin bas engelini devam et Bunun gibileri çok gördüm ben gerçek hayatta ezik olup klavye başında laf ederler anca.tamam sen csgo oyna ve hilelerde boğul ben hile olmayan bir oyuna gidiyorum by
beğenmiyosun git ne duruyosun hem şikayet ediyosun hemde burda gelip tatava yapıyosunEveeeeet. Türkçesi A2 olan bir arkadaş daha. Ben diyorum ki: Adam gibi, küfürler etme, kimseyi oyundan atma veya zarar verme ki hile gelmesin. Bu sayede bana gelmedi çünkü ben düzgün oynuyorum. Düzgün oynamayanlar geliyorlar buralarda hile var diyorlar.
genelde 5 pre girdiğimiz için takıma küfür etmiyorumEveeeeet. Türkçesi A2 olan bir arkadaş daha. Ben diyorum ki: Adam gibi, küfürler etme, kimseyi oyundan atma veya zarar verme ki hile gelmesin. Bu sayede bana gelmedi çünkü ben düzgün oynuyorum. Düzgün oynamayanlar geliyorlar buralarda hile var diyorlar.
Bu çok komikti işte. Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsünBursa nilüfer gel deniyelim istersen ? 70 kg bench press basıyorum ? Uzatma kes sesini.
Genelde...genelde 5 pre girdiğimiz için takıma küfür etmiyorum