Arkadaşlar steam e yeni üye olacağım fakat sürekli resim seçtiriyor bisiklet otobüs vs. seç,p onayladığından da yanlış bir captch seçtiniz diyip reddediyor nedeni nedir acaba bilginiz var mı ? yardımcı olursanı zevinirim
insan mısın doğrulamasını yapman lazımArkadaşlar steam e yeni üye olacağım fakat sürekli resim seçtiriyor bisiklet otobüs vs. seç,p onayladığından da yanlış bir captch seçtiniz diyip reddediyor nedeni nedir acaba bilginiz var mı ? yardımcı olursanı zevinirim
chromedan deniyorsan google hesabın ile oturum aç otomatik geçiyor onu.yapıyorum zaten ama sürekli yanlış captch girdiniz yeni karakterleri girerek insan olduğunuzu doğrulayın diyor
robot olup olmadığını kontrol ediyor doğru ve dikkatli seç.Arkadaşlar steam e yeni üye olacağım fakat sürekli resim seçtiriyor bisiklet otobüs vs. seç,p onayladığından da yanlış bir captch seçtiniz diyip reddediyor nedeni nedir acaba bilginiz var mı ? yardımcı olursanı zevinirim
VPN açık mı?Arkadaşlar steam e yeni üye olacağım fakat sürekli resim seçtiriyor bisiklet otobüs vs. seç,p onayladığından da yanlış bir captch seçtiniz diyip reddediyor nedeni nedir acaba bilginiz var mı ? yardımcı olursanı zevinirim
Statik IP kullanmıyorsan modeme reset atmayı dene.yok ya kaç defa seçtim belki 50 defa denedim kabul etmyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır vpn açık değil