Steam Valve Employed Sorunu ACİL YARDIM!!!

Layhton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
133
Arkadaşlar merhaba bugün yayındayken bi hesap bana yazdı valve employed falan filan diye bende geçen forumda aynısını görünce dolandırıcı falan zannettim ama steamde bütün arkadaşlarım engellenmiş, profil fotoğrafım kaldırılmış neler oluyor anlamadım yardım edermisiniz.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-11 002700.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-11 002700.webp
    8.1 KB · Hit: 48
  • Ekran görüntüsü 2025-09-11 002813.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-11 002813.webp
    71.3 KB · Hit: 43
Arkadaşlar merhaba bugün yayındayken bi hesap bana yazdı valve employed falan filan diye bende geçen forumda aynısını görünce dolandırıcı falan zannettim ama steamde bütün arkadaşlarım engellenmiş, profil fotoğrafım kaldırılmış neler oluyor anlamadım yardım edermisiniz.
son zamanlarda şüpheli bişi yaptın mı

profilime bir link eklenmiş linke tıklayınca steam içerisinde bir sayfaya yönlendiriyor.

geçtiğimiz pazar telefon değiştirdim o süreçte steam guard kaldırıldı sanırım şimdi tekrar kurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlarından birisinin hesabında şüpheli şeyler olmuş ve seni de denetliyorlar olabilir
böyle bir konu açılmış ama profilimde ki arkadaşlarıım engellenmiş ve profilim ile oynanmış

Bu hesap bir valve çalışanı tarafından inceleniyor diyor naptın hile falan mı yaptın yayın da ne yaptın mesela bir kişi seni rapor etmiş gibi

Böyle bir dolandiricilik yöntemi varsa illa haberimiz olurdu bence telefon numaranı baska steam hesabında kullanmıs olabilirsin falan vpn kurduysan belki ondandır Steam destege yazmak disinda pek secenek yok

steamdaki arkadaslarini uyarabilirsin sifreleri degisebilirsin virüs taraması gibi seyler yap

Bu hesap bir valve çalışanı tarafından inceleniyor diyor naptın hile falan mı yaptın yayın da ne yaptın mesela bir kişi seni rapor etmiş gibi
yayın açmıyorum hileylede işim olmaz anlamadım nolduğu, bana gönderdiği mesajlarda biriyle trade yapmışım güya ump-45 carbon fiber ile ondan dolayı bişeler yazmış
1757540532435.webp

Hesabına girdim baktım. Arkadaşların ve grupların gözüküyor. Açıklama da temiz. Mike Davis isimli bi hesap açılmış steam logolu 2 ay önce. Seninle arkadaş. Steam support olsa 2 aylık hesap olmazdı diye düşünüyorum. Biri bu dolandırıcılık üzerine iyi kafa yormuş ama sen düşmemişsin.

1000020667.webp

1000020668.webp

Hesabına girdim baktım. Arkadaşların ve grupların gözüküyor. Açıklama da temiz. Mike Davis isimli bi hesap açılmış steam logolu 2 ay önce. Seninle arkadaş. Steam support olsa 2 aylık hesap olmazdı diye düşünüyorum. Biri bu dolandırıcılık üzerine iyi kafa yormuş ama sen düşmemişsin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
öncelikle saol dostum ilgin için banada dolandırıcı gibi geliyor çünkü adını geçirdiği kişiyle ne tradeim oldu ne de o dandik skin elime geçti ama yinede profilimde ki herşeyi değiştirebilmiş olması ve arkadaşlarımı engellemesi gerçekten çok korkutucu.
Steam desteğe yazıp işin aslını öğrendikten sonra konuyu düzenleyeceğim. Daha önce bu forumda başına geleni görmüştüm, bir yayıncıydı. Bugün benim başıma geldi yarın kimin başına gelir bilmiyorum ama umarım dolandırılmamışımdır.

steamcıysa valve logosu falan oluyodu glb
Yetkili olduğu zaman üstte yazı çıkıyor. Rozetleri oluyor. Konuyu açan kişiye yazan hesapta hiçbiri yok. Örnek:
1000020669.webp

öncelikle saol dostum ilgin için banada dolandırıcı gibi geliyor çünkü adını geçirdiği kişiyle ne tradeim oldu ne de o dandik skin elime geçti ama yinede profilimde ki herşeyi değiştirebilmiş olması ve arkadaşlarımı engellemesi gerçekten çok korkutucu.
Steam desteğe yazıp işin aslını öğrendikten sonra konuyu düzenleyeceğim. Daha önce bu forumda başına geleni görmüştüm, bir yayıncıydı. Bugün benim başıma geldi yarın kimin başına gelir bilmiyorum ama umarım dolandırılmamışımdır.
Bilgisayara bir şey bulaşmış gibi. Hesaba dışarıdan bakınca normal gözüküyor. Steam mobilden girince de engellenmiş gözüküyorlar mı?

Yetkili olduğu zaman üstte yazı çıkıyor. Rozetleri oluyor. Konuyu açan kişiye yazan hesapta hiçbiri yok. Örnek:
Alıntıyı görüntüle

Bilgisayara bir şey bulaşmış gibi. Hesaba dışarıdan bakınca normal gözüküyor. Steam mobilden girince de engellenmiş gözüküyorlar mı?
kendim durumu farkettikten sonra hemen düzelttim, sanırım ben düzelttikten sonra kontrol ettin

Geri