Neler Yeni

Steam Yavaş İndirme Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Arkadaşlar bu konu çok fazla dönmüş ama benim durumumun farklı olduğunu düşünüyorum. Başta sorunsuz 40 ila 60/Mbps arası indiriyor, belli bir indirme seviyesine geldikten sonra düşüyor. Steam'i kapattım tekrardan açtım, Steam/Ayarlar/İndirmeler bölmesinden (sözde) "İndirme Bölgesinden" konumu defalarca değiştirdim, modemi aç/kapa yaptım, müşteri hizmetlerini aradım o da yetmedi VPN ile denedim ama yine de hiçbir türlü sonuç alamadım. her şey geçtiğimiz Perşembe bilgisayarı sıfırladıktan sonra oldu. Birde alta ss'ini koyacağım fotoğrafta gördüğünüz üzere "Bu Oyun Yerel Olarak Aktarılabilir." demekte. Acaba bundan mıdır? diyorum pek mantıklı gelmiyor kanımca. Birde "Yerel Ağ Üzerinden Oyun Dosyalarının Aktarılması" diye bir şey var ayarlarda, kapattım ne olur ne olmaz diye ama o da olmadı. Artık pek sabrım kalmadı ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-26 012341.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-26 012341.png
    259.8 KB · Hit: 22
  • Ekran görüntüsü 2024-10-26 015737.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-26 015737.png
    42.8 KB · Hit: 20
  • Ekran görüntüsü 2024-10-26 040708.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-26 040708.png
    513.3 KB · Hit: 20
  • Ekran görüntüsü 2024-10-26 040758.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-26 040758.png
    32.6 KB · Hit: 19

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Batuhan
Bana sorun disk kaynaklı geldi. Benim eski Crucial marka SSD'im belli bir süre sonra hızı çok düşürüyordu. Özellikle büyük boyutlu oyun vb. gibi oyunları indirirken. Bu durum sadece steame özel değil farklı platformlardan epic vb. büyük boyutlu oyun indirmeye çalışsam yine aynı sorunu çıkarıyordu. Samsung Evo M.2 ile sorunu çözmüştüm. Eğer internet hız testlerin normal çıkıyor. Telefona yada başka bilgisayara büyük boyutlu indirme yaptığında hız düşmüyorsa sorun disk kaynaklıdır. Disk sağlığınıda bir kontrol et derim. Ama sağlık her şey değil kimi markalarda ısınma sorunu oluyor ısınınca hız düşürüyor. Ayrıca bilgisayarda birden fazla disk varsa ikinci diske oyunu kurmayı deneyebilirsin. Gördüğüm kadarıyla D diski ayrı D'ye kuruduğunda böyle bir sorunla karşılaşacak mısın onu bir dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana sorun disk kaynaklı geldi. Benim eski Crucial marka SSD'im belli bir süre sonra hızı çok düşürüyordu. Özellikle büyük boyutlu oyun vb. gibi oyunları indirirken. Bu durum sadece steame özel değil farklı platformlardan epic vb. büyük boyutlu oyun indirmeye çalışsam yine aynı sorunu çıkarıyordu. Samsung Evo M.2 ile sorunu çözmüştüm. Eğer internet hız testlerin normal çıkıyor. Telefona yada başka bilgisayara büyük boyutlu indirme yaptığında hız düşmüyorsa sorun disk kaynaklıdır. Disk sağlığınıda bir kontrol et derim. Ama sağlık her şey değil kimi markalarda ısınma sorunu oluyor ısınınca hız düşürüyor. Ayrıca bilgisayarda birden fazla disk varsa ikinci diske oyunu kurmayı deneyebilirsin. Gördüğüm kadarıyla D diski ayrı D'ye kuruduğunda böyle bir sorunla karşılaşacak mısın onu bir dene.
Maalesef ki sonuç aynı.

Top Bottom