Sizin tercihiniz hocam arkadaş varsa bence çok sarıyor.Fh var bende Dont Starve Together öyle oyunlar sıkar beni ya
Sniper elite 4 ve just cause 3 ekle bence ve papara karttan al %10 indirim olsunSteam sepetimi tam onaylıycaktım ki acaba iyi mi? alıyorum şüphesine düştüm sizin yorumlarınız neler hangi oyunları eklemeliydim yada hangisini çıkarmalıyım??
200 TL ye tamamlarım önere bileceğiniz oyun varmı??
Sea Of Thieves var bende oynuyorum Pp güzel onu ekeldim.Sizin tercihiniz hocam arkadaş varsa bence çok sarıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman Sea Of Thieves alabilirsiniz artan parayla ile de Terraria veya Papers Please falan alırsınız.
Hocam korsan tarzı oyunları seviyorsanız arkadaşlarınız ile oynamak için Blazing Sails alabilirsiniz.Sea Of Thieves var bende oynuyorum Pp güzel onu ekeldim.
Sniper elit bence çok güzel bir oyun serisi alın bence ama 4 alın 3 çok iyi değil ve 2 eski 4 kralÖyle yapıcam paparadan alcam
Hocam Rainbow alıcaksanız Deluxe paketini alın. Operatörleri kendiniz kasmanız çok zor ve uzun.Steam sepetimi tam onaylıycaktım ki acaba iyi mi? alıyorum şüphesine düştüm sizin yorumlarınız neler hangi oyunları eklemeliydim yada hangisini çıkarmalıyım??
200 TL ye tamamlarım önere bileceğiniz oyun varmı??
Kaç etti şimdiOnuda ekledim daha lzm bütçeyi tamamlayam