Kara*
80+ Silver
Evet ama kalıcı olsun istiyorum artık.hocam xbox game pass alıp forza 5 oynamak daha mantıklı değil mi?
Evet ama kalıcı olsun istiyorum artık.hocam xbox game pass alıp forza 5 oynamak daha mantıklı değil mi?
Fiyat tuzlu olacak hepsini aldığımda evet ama ileride fiyatlar yükseldiği zaman oyunların yarısını bile alamam belkide şuan ne alsam kâr düşüncesindeyim.Gelir illaki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok fazla tutuyo be
Hepsini alacak mısın?şöyle bi listem var duruma göre bakacaz
Dark souls serisi indirime girmiyor malesef bende o yüzden elden ring alayım dedim indirime girer diye düşünüyorum.mevcutta dark souls 3 almadıysan girerse kesin almaya bak.1 yılı geçti hala girmedi indirime...
yok indirime girenleri alıcam diğerlerini de alsam mı diye düşünüyorum aslında çünkü zam gelicek kesinHepsini alacak mısın?
Hepsi girer benceyok indirime girenleri alıcam diğerlerini de alsam mı diye düşünüyorum aslında çünkü zam gelicek kesin
Bu indirimlere baya hazırlıklıyım Steam Cüzdan'da ve cs envanteri var baya. İlk başta OUTRIDERS almayı almayı düşünüyorumİndirim bugün saat 20.00'de başlıyor. Listenizde hangi oyunlar var ve ne kadar bütçe ayırmayı planlıyorsunuz?
bekliyoruz hala dark souls 3'ü 179 ken almadık 899 olduDark souls serisi indirime girmiyor malesef bende o yüzden elden ring alayım dedim indirime girer diye düşünüyorum.
inşallah düşer bende bekliyom tahminimce 400 civarı bişe olur. tabi indirime girerse.Sizce elden ring düşer mi düşerse kaça düşer