Steam Yaz İndirimlerinde Kimler Neler Alıyor Bakalım? [25Haziran-9Temmuz]

Rocket league
Pubg
R6
hello secret
bunları banko alıcam duruma göre bi kaç oyun daha alabilirim :)

Bannerlord 100₺ nin altına inmez daha 1 sene boyunca ne 60₺ yahu.
Epicte 60 lira belki ona karşı bir indirim yaparlar diye düşündüğüm için dedim. Yoksa steam tok satıcı indirim yapacağını bende düşünmüyorum 😂

bilgisayar aldık ama oynayacak tekli oyunum yok :D bundan dolayı tekli oyun almayı düşünüyorum indirime girdiğinde belki online olarak rust alabilirim ama aklımda hikayeli olarak wolf among us,life is strange 2 olabilir sizinde önereceğiniz tekli oyunlar varsa alırım :)

g mod

arkadaşlar eğer steam de project winter oyununa indirim gelmişse hemen alıcam bir de the forest alıcam ikisini de tavsiye ederim ancak the forest oyunundaki yamyamsı yatarıkların sesi ruh sağlığınızı bozabilir..

arkadaşlar eğer steam de project winter oyununa indirim gelmişse hemen alıcam bir de the forest alıcam ikisini de tavsiye ederim ancak the forest oyunundaki yamyamsı yatarıkların sesi ruh sağlığınızı bozabilir..
The Forest alacaklar arkadaşlarınızla alın eğlenceli olur çok korkmassınız (y)😉

Rust almayı düşünüyorum

Ben oyun almaya değil ama Rust alacak varsa haber vermeye geldim 11038 saatim var yeni alanlar ile oynamayı düşünüyorum 500 saat altı ile yani harici ise 5k saat üzeri ile de oynarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca artık oyun kalmadı tüm kendi sevdiğim tarz oyunları aldım 138 oyun oldu daha 2-3 oyun alırsam alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,483
Üyeler
185,110
Son üye
Chast
Geri