bberkqy 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Berkay 14 Nisan 2020 #1 Csgo oynuyorum .Pc yi açıp csgo yu başlatında herzmn yeniden indiriyor acf dosyasıdada sıkıntı yok yardım edin
Csgo oynuyorum .Pc yi açıp csgo yu başlatında herzmn yeniden indiriyor acf dosyasıdada sıkıntı yok yardım edin
andires42 80+ Silver Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 3,321 En İyi Cevap 1 14 Nisan 2020 #2 bberkqy yazmış: Csgo oynuyorum .Pc yi açıp csgo yu başlatında herzmn yeniden indiriyor acf dosyasıdada sıkıntı yok yardım edin Devamı için tıklayın... Steam de Cs go simgesine sağ tıkla özellikler dosyalar,dosya bütünlüğünü doğrula yapabilirsin.
bberkqy yazmış: Csgo oynuyorum .Pc yi açıp csgo yu başlatında herzmn yeniden indiriyor acf dosyasıdada sıkıntı yok yardım edin Devamı için tıklayın... Steam de Cs go simgesine sağ tıkla özellikler dosyalar,dosya bütünlüğünü doğrula yapabilirsin.
bberkqy 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Berkay 14 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 herşeyi yaptım olmuyor