Neler Yeni

steam_api64.dll VirusTotal'de tehlikeli gösteriyor

fxrkqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Okan
Hocam akşam akşam esti, EU4'e dlc unlock yapmak için crackli api yükledim, diğer dll'lerde sıkıntı yok ama steam_api64.dll virustotal'de McAfee virüslü gösteriyor, virüslü olduğunu düşünmüyorum ancak sizin de bi fikrinizi almak isterim.

1727988520738.png

GirayHan

80+ Platinum
Hocam akşam akşam esti, EU4'e dlc unlock yapmak için crackli api yükledim, diğer dll'lerde sıkıntı yok ama steam_api64.dll virustotal'de McAfee virüslü gösteriyor, virüslü olduğunu düşünmüyorum ancak sizin de bi fikrinizi almak isterim.

Alıntıyı görüntüle
mcafee bulduysa göz ardı edilebilir. genelde hatalı raporluyor. diğer yandan crackli api'ler zaten güvenilmez olduğu için tedirgin hissederdim açıkçası. yine de kaldırmanı öneririm.

fxrkqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mcafee bulduysa göz ardı edilebilir. genelde hatalı raporluyor. diğer yandan crackli api'ler zaten güvenilmez olduğu için tedirgin hissederdim açıkçası. yine de kaldırmanı öneririm.
Vallahi hocam bende sistemi yeni topladım, ama diğer çoğu sitede tarattım, kendi antivirüs sistemim bir şey bulamadı, diğer iki .dll'de problem yok, kararsız kaldım vallahi.

Checkmate

80+ Silver
Steam api64 dll bütün virüs programları çoğu zaman hata veriyor fakat sıkıntısız bir dosya, crack için kullanıldığı için virüs olarak algılıyor antivirüsler ama aslında false pozitive.

GirayHan

80+ Platinum
Vallahi hocam bende sistemi yeni topladım, ama diğer çoğu sitede tarattım, kendi antivirüs sistemim bir şey bulamadı, diğer iki .dll'de problem yok, kararsız kaldım vallahi.
Risk risktir. Hiç bulaşmamak lazım.

Yemeğin içine fare zehri dökülse o kısmı ayıklayıp yemeye devam mı ederdin yoksa o yemeği komple çöpe mi dökerdin ?

karar senin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,266
Üyeler
165,500
Son üye
hasnwso6
Top Bottom