Hocam akşam akşam esti, EU4'e dlc unlock yapmak için crackli api yükledim, diğer dll'lerde sıkıntı yok ama steam_api64.dll virustotal'de McAfee virüslü gösteriyor, virüslü olduğunu düşünmüyorum ancak sizin de bi fikrinizi almak isterim.
mcafee bulduysa göz ardı edilebilir. genelde hatalı raporluyor. diğer yandan crackli api'ler zaten güvenilmez olduğu için tedirgin hissederdim açıkçası. yine de kaldırmanı öneririm.Hocam akşam akşam esti, EU4'e dlc unlock yapmak için crackli api yükledim, diğer dll'lerde sıkıntı yok ama steam_api64.dll virustotal'de McAfee virüslü gösteriyor, virüslü olduğunu düşünmüyorum ancak sizin de bi fikrinizi almak isterim.
Alıntıyı görüntüle
Vallahi hocam bende sistemi yeni topladım, ama diğer çoğu sitede tarattım, kendi antivirüs sistemim bir şey bulamadı, diğer iki .dll'de problem yok, kararsız kaldım vallahi.mcafee bulduysa göz ardı edilebilir. genelde hatalı raporluyor. diğer yandan crackli api'ler zaten güvenilmez olduğu için tedirgin hissederdim açıkçası. yine de kaldırmanı öneririm.
Risk risktir. Hiç bulaşmamak lazım.Vallahi hocam bende sistemi yeni topladım, ama diğer çoğu sitede tarattım, kendi antivirüs sistemim bir şey bulamadı, diğer iki .dll'de problem yok, kararsız kaldım vallahi.