İndirmiyordur yanlışın vardır kurulum yapıyordur biraz bekle büyük ihtimal hepsini kuracak.Diğer PC'den attığım oyun klasörünü steam görmüyor, tekrardan indiriyor!!
Bunu nasıl çözebiliriz??
(Steam sadece C'de yüklü)
Denedim ama olmuyorBildiğim kadarıyla bir süre yükleyip sonra tamamlanıyor.
Steam apps klasörünün ssni atıp steamdan indiriyor dediğinin ss atsana biDenedim ama olmuyor
Buna benzer daha önce birsürü oyun attım fakat bazı oyunlarda oyunu baştan indirdi. 8gb'lık oyunu bekledim belki kurar ya da görür diye 8gb inene kadar sürdüİndirmiyordur yanlışın vardır kurulum yapıyordur biraz bekle büyük ihtimal hepsini kuracak.
Her format attığımda bu işlemi yapıyorum bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısınız.Buna benzer daha önce birsürü oyun attım fakat bazı oyunlarda oyunu baştan indirdi. 8gb'lık oyunu bekledim belki kurar ya da görür diye 8gb inene kadar sürdü
Bilgisayardaki oyunları tek tek aktardım yeni pc'ye. Hepsinde yapmadı. örn. pubg csgo gibi..Steam apps klasörünün ssni atıp steamdan indiriyor dediğinin ss atsana bi
Var mı hatam dostumHer format attığımda bu işlemi yapıyorum bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısınız.
Attığın sslere bakınca gözle görülür bir hata yok,olmaması ilginç daha önce hiç yaşamadım.Bilgisayardaki oyunları tek tek aktardım yeni PC'ye. Hepsinde yapmadı. örn. PUBG csgo gibi..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var mı hatam dostum