Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
40 tl daha yükleyip days gone düşünüyorum ama sizlerin önerileri nelerdir ?
Days Gone güzel oyundur ama 120TL verilecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum RDR2 oynamadıysanız RDR2 alabilirsiniz.40 TL daha yükleyip days gone düşünüyorum ama sizlerin önerileri nelerdir ?
rdr 2 kütüphanemde var 60 saat oynadım daha devam ediyorum ama ekstra bi oyun daha istiyorum.Days Gone güzel oyundur ama 120TL verilecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum RDR2 oynamadıysanız RDR2 alabilirsiniz.
Cyberpunk207740 TL daha yükleyip days gone düşünüyorum ama sizlerin önerileri nelerdir ?
cyberpunk2077 dün bitirdim ama finali berbat hunt showdown bi bakayimCyberpunk2077
Hunt showdown
cyber var horizon zero dawn var ama türkçe yaması yok diye indirmiyorum kütüphanemde varCyberpunk 2077, Horizon: Zero Dawn veya Detroit: Become Human düşünülebilir.
simulator hiç sevmiyorumICEY - WorldBox - God Simulator - Metro Exodus
Çoğu kişi sevmeyebilir ama Life is strange çok muazzam bir oyundu bana göre ve öneririm.cyberpunk2077 dün bitirdim ama finali berbat hunt showdown bi bakayim
Mesaj otomatik birleştirildi:
cyber var horizon zero dawn var ama türkçe yaması yok diye indirmiyorum kütüphanemde var
+titanfall2 4 5 saat hikayesi var gerisi online 20tlcyberpunk2077 dün bitirdim ama finali berbat hunt showdown bi bakayim
yok hikayesi uzun olsun ya online a girme işi olmasın+titanfall2 4 5 saat hikayesi var gerisi online 20tl
Hocam keşke 1 ay önce açsaydinız konuyu far cry 5 önerirdim 30 saat falan onlinesi var ama çok giren yok ama üzülmeyin game passte varyok hikayesi uzun olsun ya online a girme işi olmasın
Horizon Zero Dawn sanırom indirimde olması lazım çok iyi oyun40 TL daha yükleyip days gone düşünüyorum ama sizlerin önerileri nelerdir ?