yusuftheayay
80+ Bronze
Detroit40 TL daha yükleyip days gone düşünüyorum ama sizlerin önerileri nelerdir ?
Detroit40 TL daha yükleyip days gone düşünüyorum ama sizlerin önerileri nelerdir ?
ya o oyunun da yarısı sinematikle geçmiyor muDetroit
steam key olarak veriyorsteam key olarak mı geliyor
yalnız dün cyberpunk bitirdim profil resmindeki hatuna aşık olmuştum Bizim V bi çakamadı ona ama ÇASDD:aD
aa kadın alınca çakıyor mu ASASS ne bilim lasteam key olarak veriyor
V erkek karakter aldıysan çakamaz çünkü judy lpg li
evet çoğu sinematikya o oyunun da yarısı sinematikle geçmiyor mu
Eğer arkadaş çevren varsa 100 tl ye ready or not alabilirsin40 TL daha yükleyip days gone düşünüyorum ama sizlerin önerileri nelerdir ?
bende %25 lerdeyim kadın aldım görecez neler olacak judy baştan çıkaracamaa kadın alınca çakıyor mu ASASS ne bilim la
hikayeli degil online bu galibafps oyunu oynarsan Insurgency Sandstorm
yorumlarına baktım hikayeli oyunları oynamışssın boşver hikayeyi gerçek online en iyisihikayeli degil online bu galiba
Yalnız bana hikayesi çok kısa ve kötü geldi ya finali berbat özelliklebende %25 lerdeyim kadın aldım görecez neler olacak judy baştan çıkaracam
Anladım hocam ben araç oyunu önerecektim sanırsam çok çekmiyor sizi.gof bütçemi aşıyor biraz horizon var kütüphanemde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hikayesi güzel grafikleri güzel oyun mesela death stranding cok hoşuma gitti cyberpunk bitirdim dün oda iyiydi asassinsleri bitirdim onlarda iyiydi.
days gone zombi ve kıyamet teması severler için mükemmel benceDays Gone güzel oyundur ama 120TL verilecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum RDR2 oynamadıysanız RDR2 alabilirsiniz.