Aynen steamde ea play üyelik zımbırtısı falan diyo aylık 30 liraya bencede alınmazNFS'den uzak durda hangisini alırsan al. Hikaye seviyorsan GTA 4 veya Max Payne 3 güzeldir. Tavsiye ederim. Bunlar dışında bir seçenek sun desen The Forest, Dying Light ya da AC: Unity derim.
Gta 4 ün crack versyonları sıkıntılı diye biliyorum veya duydum gta 4 complate edition bünyede 3 oyunu barındırıyor rockstar gamesin definitive editionda yaptığı gibi ama max payne 3 için 20 lira daha eklemem gerekiyo beamng drivede iyi ama hikayesi yok sadece sumilasyonNFS'den uzak durda hangisini alırsan al. Hikaye seviyorsan GTA 4 veya Max Payne 3 güzeldir. Tavsiye ederim. Bunlar dışında bir seçenek sun desen The Forest, Dying Light ya da AC: Unity derim.
Gta 4 satılmıyor sanırım ayrıca ağır optimizasyon sıkıntısı var oyunun.Ek olarak fh4 var ama evde internet olmadığı için oyunlarıda mobil veriden yüklediğim için fh4 ü dahil etmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen steamde ea play üyelik zımbırtısı falan diyo aylık 30 liraya bencede alınmaz
Gta 4 ün crack versyonları sıkıntılı diye biliyorum veya duydum gta 4 complate edition bünyede 3 oyunu barındırıyor rockstar gamesin definitive editionda yaptığı gibi ama max payne 3 için 20 lira daha eklemem gerekiyo beamng drivede iyi ama hikayesi yok sadece sumilasyon
Gta 4 complate edition olarak satılıyo crack versyonları sıkıntılı diye duydumGta 4 satılmıyor sanırım ayrıca ağır optimizasyon sıkıntısı var oyunun.
Satılıyormuş
İnternetsiz oyun istiyorumRekabet sever isen rainbow alabilirsin r6
Aksiyon dolu oyun olur max payne 3 beamng drive gta 4 complate edition gibi açık dünya aksiyon oyunları vb gibi oyunlarRekabet sever isen rainbow alabilirsin r6