Hocam konu ile alakasız ama o kadar parayı neden yatırdınız ki?Arkadaşlar steamda yaklaşık olarak 3200tlm olcak bunu bynogameden nakite çevirmek istesem bana ne kadar gelir net olarak birde kolay satılan bıçak skinleri biliyor musunuz veya başka bir skin
yatırmadım eski oyuncu bir abim oyunu bıraktı ve şuana kadar ki tüm kasalarını bana vermek istedi o kasalarda yaklaşık 3200 3300 yapıyorHocam konu ile alakasız ama o kadar parayı neden yatırdınız ki?
Bynogame'de veya Gamesatış'da oyun satabilirsin yada Shadowpay'de %10 komisyon ile kripto hesaplarına ordanda kartına aktarabilirsin.Arkadaşlar steamda yaklaşık olarak 3200tlm olcak bunu bynogameden nakite çevirmek istesem bana ne kadar gelir net olarak birde kolay satılan bıçak skinleri biliyor musunuz veya başka bir skin
haklısın bende onu merak ediyorum yanlış anlamadıysanızHocam konu ile alakasız ama o kadar parayı neden yatırdınız ki?
yatırmadım eski oyuncu bir abim oyunu bıraktı ve şuana kadar ki tüm kasalarını bana vermek istedi o kasalarda yaklaşık 3200 3300 yapıyorhaklısın bende onu merak ediyorum yanlış anlamadıysanız
Hocam abinizden güzel miras kalmış.yatırmadım eski oyuncu bir abim oyunu bıraktı ve şuana kadar ki tüm kasalarını bana vermek istedi o kasalarda yaklaşık 3200 3300 yapıyor
Cs pazarında yatırım yapabilirsin bu para ile nakite ihtiyacın yoksa örnek RMR kapsüllerinden 1.80 TL'ye alsan şu anda 4 TL'ye satabilirdin ki yatırımcılar 8 TL bekliyor gibi gibi. YTDArkadaşlar steamda yaklaşık olarak 3200tlm olcak bunu bynogameden nakite çevirmek istesem bana ne kadar gelir net olarak birde kolay satılan bıçak skinleri biliyor musunuz veya başka bir skin
mantıklıymış teşekkürlerCs pazarında yatırım yapabilirsin bu para ile nakite ihtiyacın yoksa örnek RMR kapsüllerinden 1.80 TL'ye alsan şu anda 4 TL'ye satabilirdin ki yatırımcılar 8 TL bekliyor gibi gibi. YTD
bıçak al sdatyatırmadım eski oyuncu bir abim oyunu bıraktı ve şuana kadar ki tüm kasalarını bana vermek istedi o kasalarda yaklaşık 3200 3300 yapıyor
Düşünürsen bu kanallara bakabilirsin yatırım konusunda Türkiye tarafında sayılı kişilerden.mantıklıymış teşekkürler