Neler Yeni

Steam'de Battlefield 1 kalıcı ücretsiz mi?

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
Amazon prime ilk 30 gun ucretsiz zaten . Amazon prime uyeligi alacaksiniz. Daha sonra actiginiz uyeligi prime gaminge gireceksiniz. Daha sonra alta dogru kaydirin prime gaming ana sayfasinda bf1 yaziyor. Ona tıklayın size bir kod veriyor. Kodu kopyalayin. Daha sonra origin adli siteye girin. Uyelik olusturun. Sonra 3 cizgiden my game library basin. Orda add a game yaziyor. Ona basin sonra redeem code yazacak ona tiklayin. Kopyaladiginiz kodu yapistirin. Artik sonsuza kadar sizin olucak bf1
Knk ben bf1 kodunu aldım ama origine girip kütüphaneye eklemedim bir şey olur mu? Kodun süresi var mı?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Knk ben bf1 kodunu aldım ama origine girip kütüphaneye eklemedim bir şey olur mu? Kodun süresi var mı?
Kodun suresi bf1 alabilecegin son tarih diye biliyorum 2 ya da 4 agustos olmasi lazim. Hemen uyelik acip yaz nolcak

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
misfit
2 Ağustos'a kadar kütüphaneye eklemezsen kodun süresi dolar. Seçimimi BF1'den yana yaptım, hikayesi gerçekten çok iyi gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,096
Üyeler
166,150
Son üye
Bartu16
Top Bottom