KamiKaze22
80+
itemsatis diye bir site var 10tl amazon primeli hesap satıyolarmaalesef benim yaşım küçük babam izin vermiyor
itemsatis diye bir site var 10tl amazon primeli hesap satıyolarmaalesef benim yaşım küçük babam izin vermiyor
Knk ben bf1 kodunu aldım ama origine girip kütüphaneye eklemedim bir şey olur mu? Kodun süresi var mı?Amazon prime ilk 30 gun ucretsiz zaten . Amazon prime uyeligi alacaksiniz. Daha sonra actiginiz uyeligi prime gaminge gireceksiniz. Daha sonra alta dogru kaydirin prime gaming ana sayfasinda bf1 yaziyor. Ona tıklayın size bir kod veriyor. Kodu kopyalayin. Daha sonra origin adli siteye girin. Uyelik olusturun. Sonra 3 cizgiden my game library basin. Orda add a game yaziyor. Ona basin sonra redeem code yazacak ona tiklayin. Kopyaladiginiz kodu yapistirin. Artik sonsuza kadar sizin olucak bf1
Kodun suresi bf1 alabilecegin son tarih diye biliyorum 2 ya da 4 agustos olmasi lazim. Hemen uyelik acip yaz nolcakKnk ben bf1 kodunu aldım ama origine girip kütüphaneye eklemedim bir şey olur mu? Kodun süresi var mı?
2 Ağustos'a kadar kütüphaneye eklemezsen kodun süresi dolar. Seçimimi BF1'den yana yaptım, hikayesi gerçekten çok iyi gidiyor.Knk ben bf1 kodunu aldım ama origine girip kütüphaneye eklemedim bir şey olur mu? Kodun süresi var mı?
Kodu girmek için origini indirmek şart mı peki2 Ağustos'a kadar kütüphaneye eklemezsen kodun süresi dolar. Seçimimi BF1'den yana yaptım, hikayesi gerçekten çok iyi gidiyor.
Hayir sitesinden giris yapip kodu girebilirsinizKodu girmek için origini indirmek şart mı peki