Steamde Bulunan 9 TL Oyun Önerisi

Gördüm knk aklıma da yattı direksiyon da var çünkü ama ben yinedd indirimleri beklicem

(y)

Steamde 9 TL var oyun alcam ne alıyım acaba?
Muse dash al animelere ön yargılıysan bile dene cidden cok kaliteli ve zevkli bir ritim oyunu ilk başlarda tek elle bile rahat rahat takılırken sonraki zor müziklerde cift el için tuş atamak zorunda kaldım namussuz oyun cok zor ve 1 saatten fazla aralıksız oynama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muse dash al animelere ön yargılıysan bile dene cidden cok kaliteli ve zevkli bir ritim oyunu ilk başlarda tek elle bile rahat rahat takılırken sonraki zor müziklerde cift el için tuş atamak zorunda kaldım namussuz oyun cok zor ve 1 saatten fazla aralıksız oynama
Ha muse dash indirimde değilse bilemem. indirimle 2.5 tl gibi bir şey

Ha muse dash indirimde değilse bilemem. indirimle 2.5 TL gibi bir şey
2.5 değil 4.5 tl imiş şimdi baktım cok değil cips parasına temizinden 10 saat gömersin. tüm müzikleri oynayacam dersen 25-30 saat götürür. 150 tllik dlc'yi alırsan +sonsuz saat oynama süren olur söyleyim

Geri