Neler Yeni

Steamde Bulunan 9 TL Oyun Önerisi

Egee03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Özseven
Gördüm knk aklıma da yattı direksiyon da var çünkü ama ben yinedd indirimleri beklicem

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
(y)

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Steamde 9 TL var oyun alcam ne alıyım acaba?
Muse dash al animelere ön yargılıysan bile dene cidden cok kaliteli ve zevkli bir ritim oyunu ilk başlarda tek elle bile rahat rahat takılırken sonraki zor müziklerde cift el için tuş atamak zorunda kaldım namussuz oyun cok zor ve 1 saatten fazla aralıksız oynama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muse dash al animelere ön yargılıysan bile dene cidden cok kaliteli ve zevkli bir ritim oyunu ilk başlarda tek elle bile rahat rahat takılırken sonraki zor müziklerde cift el için tuş atamak zorunda kaldım namussuz oyun cok zor ve 1 saatten fazla aralıksız oynama
Ha muse dash indirimde değilse bilemem. indirimle 2.5 tl gibi bir şey

Ha muse dash indirimde değilse bilemem. indirimle 2.5 TL gibi bir şey
2.5 değil 4.5 tl imiş şimdi baktım cok değil cips parasına temizinden 10 saat gömersin. tüm müzikleri oynayacam dersen 25-30 saat götürür. 150 tllik dlc'yi alırsan +sonsuz saat oynama süren olur söyleyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,837
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7