Neler Yeni

Steam'de gerçekten kur 2.1 mi?

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Herkese selamlar. Epic gamesin bol keseden oyun dağıttığı şu sırada fanboylar durur mu? tabii ki de hayır! Steam doları gerçekten sabit mi tutuyor? Ben şu kadarlık bir bilgiye sahibim. Steam de sabit dolar kuru 2.1 değil "önerilen" dolar kuru 2.1 Tl ama neden bu fanboylar gözlerini açmak yerine kör gözle ilerlemeyi tercih ediyorlar? Aynı şey amd ve intel fanboylar içinde geçerli hatta bir çok fanboy için. Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Herkese selamlar. Epic gamesin bol keseden oyun dağıttığı şu sırada fanboylar durur mu? tabii ki de hayır! Steam doları gerçekten sabit mi tutuyor? Ben şu kadarlık bir bilgiye sahibim. Steam de sabit dolar kuru 2.1 değil "önerilen" dolar kuru 2.1 TL ama neden bu fanboylar gözlerini açmak yerine kör gözle ilerlemeyi tercih ediyorlar? Aynı şey amd ve intel fanboylar içinde geçerli hatta bir çok fanboy için. Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

among us 4 dolar ordan hesapla

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Evet steam deki oyunların dolar kuru normal kurdan daha düşük, hemde çok daha düşük.

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Kubilay Aktemur
steamdb sitesinden bakarsan çoğu oyun dünyada en ucuza Türkiye de satılıyor.

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

among us 4 dolar ordan hesapla
Rdr 2 60 dolar ama 120 lira civarına alamıyoruz. Fanboyluk vs yapmıyorum ama her oyunu yapımcı belirlemiyor mu fiyatını?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hem evet hem hayır. Topluluk pazarında kur aynı.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Rdr 2 60 dolar ama 120 lira civarına alamıyoruz. Fanboyluk vs yapmıyorum ama her oyunu yapımcı belirlemiyor mu fiyatını?
oyuna göre değişir aaa oyunlarda işler farklı

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Büyük firmalar kendileri belirliyor diye biliyorum AAA oyunlarda falan, ama mesela yeni bir firmaysanız ve Türkiye pazarında hangi fiyata çıkaracağınız bilmiyorsanız oyunun fiyatını Steam belirliyor (kullandığı kura göre). Ben böyle biliyorum.

Top Bottom