Neler Yeni

Steamde gta5 yüklü

Dardayım

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan
Arkadaşlar ben 3 yil once steamden gta5 i aldim suanda yüklü . Epic games tende kütüphaneme ekledim fakat gta5te yükle butonu var zaten pc de yüklü benim ne yapmam gerekiyor ?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Arkadaşlar ben 3 yil once steamden gta5 i aldim suanda yüklü . Epic games tende kütüphaneme ekledim fakat gta5te yükle butonu var zaten PC de yüklü benim ne yapmam gerekiyor ?
bas seni satın almaya yönlendirip kütüphanene koyuyor tekrar yüklemez büyük ihtimalle.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Arkadaşlar ben 3 yil once steamden gta5 i aldim suanda yüklü . Epic games tende kütüphaneme ekledim fakat gta5te yükle butonu var zaten PC de yüklü benim ne yapmam gerekiyor ?
İkisi ayrı platformlar. Steamin oyun dosyaları içinde kendi dosyaları var. Steamden indirilen oyun epic gameste çalışmaz sanırım.

Dardayım

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bas seni satın almaya yönlendirip kütüphanene koyuyor tekrar yüklemez büyük ihtimalle.
Knk 17 tane hesap actim kütüphanelerde gta5 var yükleye basıyorum ýüklüyor sikinti su pc de zaten gta5 yüklü
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi ayrı platformlar. Steamin oyun dosyaları içinde kendi dosyaları var. Steamden indirilen oyun epic gameste çalışmaz sanırım.
Knk nasılsa social club üzerinden girmiyormuyuz bence dedigin mantıksız

106410

80+ Silver
Ayıp be kardeşim 1 tane alamayan bir çok kişi var utanmadan 17 tane aldım yazmışsın.Bu kadar da açgözlü olunmaz ki.

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
17 nedir ya ben iki tane aldım onun da birini kardeşime aldım ayrıca oyun dosyalarını kopyala epic games in oyun dosyası indirdiği klasöre GTAV diye klsör aç ona yapıştır indirmeye başlayınca doğruluyor eksik vrsa indiriyor. Daha önceden birçok oyunda yaptım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
Steam ile epic games'in dosya yolu farklı. Dolayısıyla yüklendiği yer aynı olmayınca iki farklı oyun gibi algılanıyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Yüklü olmasıyla bir alakası yok ikisi ayrı platformlar o yüzden tekrardan yükleyecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
M. Erdoğan Alper

Arkadaşım da aynı durumda. Dosyaları sadece epic store un dizinine kopyalamanız gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüklü olmasıyla bir alakası yok ikisi ayrı platformlar o yüzden tekrardan yükleyecektir.

Hayır sonuçta ikisi de aynı oyun, aynı dosyalar

106410

80+ Silver
Knk zaten ucretsiz sizin bu derdinizi anlamıyorum .

Alamayanlar var herkes hakkını alsa sorun çıkmayacak.Ne yapacaksın 17 tane hesabı? Dağıtım bitince parayla mı satacaksın? Yaptığınız şey fırsatçılıktan başka bir şey değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,244
Üyeler
161,417
Son üye
Alican3636