bas seni satın almaya yönlendirip kütüphanene koyuyor tekrar yüklemez büyük ihtimalle.Arkadaşlar ben 3 yil once steamden gta5 i aldim suanda yüklü . Epic games tende kütüphaneme ekledim fakat gta5te yükle butonu var zaten PC de yüklü benim ne yapmam gerekiyor ?
İkisi ayrı platformlar. Steamin oyun dosyaları içinde kendi dosyaları var. Steamden indirilen oyun epic gameste çalışmaz sanırım.Arkadaşlar ben 3 yil once steamden gta5 i aldim suanda yüklü . Epic games tende kütüphaneme ekledim fakat gta5te yükle butonu var zaten PC de yüklü benim ne yapmam gerekiyor ?
Knk 17 tane hesap actim kütüphanelerde gta5 var yükleye basıyorum ýüklüyor sikinti su pc de zaten gta5 yüklübas seni satın almaya yönlendirip kütüphanene koyuyor tekrar yüklemez büyük ihtimalle.
Knk nasılsa social club üzerinden girmiyormuyuz bence dedigin mantıksızİkisi ayrı platformlar. Steamin oyun dosyaları içinde kendi dosyaları var. Steamden indirilen oyun epic gameste çalışmaz sanırım.
Knk zaten ucretsiz sizin bu derdinizi anlamıyorum .Ayıp be kardeşim 1 tane alamayan bir çok kişi var utanmadan 17 tane aldım yazmışsın.Bu kadar da açgözlü olunmaz ki.
Yüklü olmasıyla bir alakası yok ikisi ayrı platformlar o yüzden tekrardan yükleyecektir.Arkadaşlar ben 3 yil once steamden gta5 i aldim suanda yüklü . Epic games tende kütüphaneme ekledim fakat gta5te yükle butonu var zaten PC de yüklü benim ne yapmam gerekiyor ?
Arkadaşlar ben 3 yil once steamden gta5 i aldim suanda yüklü . Epic games tende kütüphaneme ekledim fakat gta5te yükle butonu var zaten PC de yüklü benim ne yapmam gerekiyor ?
Yüklü olmasıyla bir alakası yok ikisi ayrı platformlar o yüzden tekrardan yükleyecektir.
Ben 5 tane aldım alamayan arkadaşlarıma ücretsiz verdimAyıp be kardeşim 1 tane alamayan bir çok kişi var utanmadan 17 tane aldım yazmışsın.Bu kadar da açgözlü olunmaz ki.
ben senin bu açgözlülügunu anlamıyorum napacaksin 17 hesabi birlikte oyuna mi sokacaksin? yoksa daha da iğrençlesip satmaya mi kalkacaksinKnk zaten ucretsiz sizin bu derdinizi anlamıyorum .
Knk zaten ucretsiz sizin bu derdinizi anlamıyorum .