HoYeon Jung
80+ Gold
Hocam pahalı çıkar bence ya.Bende bugün fh4 aldım ve az önce iade talebimi gönderdim. Fh5 harita olarak çok daha iyi olacak bence biraz beklemeye değer.
Hocam pahalı çıkar bence ya.Bende bugün fh4 aldım ve az önce iade talebimi gönderdim. Fh5 harita olarak çok daha iyi olacak bence biraz beklemeye değer.
Yazık olmuş. Fh 4 bedava zaten şuan da. Fh 5 cikincaya kadar fh 4 biter zaten. Hem FH 5 bayağı pahalı olucak.Bende bugün fh4 aldım ve az önce iade talebimi gönderdim. Fh5 harita olarak çok daha iyi olacak bence biraz beklemeye değer.
Forza Horizon 4 Ultimate paketi ve Pubg alırdım.arkadaşlar oyun önerir misiniz şimdi bu indirimleri görünce heyecanlandım 40 lira yatırdım bakiyeme sonradan üstüne ekleyeceğim yanlış bişey alırım diye şuan duruyorum fh4 gta5 mb2 ark ve PUBG düşünüyorum PUBG ve ark hakkında kararsız kaldım alsam mı diye diğerlerini indirimde alamasam da illa ki alıcam fps oyunlarını baya seviyorum R6 zaten var baya oynuyorum arma gördüm 20 liraya düşmüş squad var daha birsürü acayip kafam karışık yardım edin kararsızım
Çünkü daha fazla şey sunuyor ultimate sürüm.herkes fh4 öneriyor da normal sürüm almayın diyor neden ?
Çünkü arasında devasa farklar var normal paket ile ultimate arasındaki 20 TL farka fazlasıyla değer birçok farklı araba harita vip özellikleri vesayre var detaylı açıklamayı internet üzerinden de bakabilirsin.herkes fh4 öneriyor da normal sürüm almayın diyor neden ?
pubg bitti diyorlar girsem zevk almaz mıyımForza Horizon 4 Ultimate paketi ve PUBG alırdım.
Ark yaşıyorsa pubg bittiğini söylemek bence haksızlık.PUBG bitti diyorlar girsem zevk almaz mıyım
Aslında pardon ya senin iade etmen iyi olmuş çünkü senin sınavın var. Şimdiden çalışmaya başlamalısın.Bende bugün fh4 aldım ve az önce iade talebimi gönderdim. Fh5 harita olarak çok daha iyi olacak bence biraz beklemeye değer.
harbiden ya onun için çok kararsızım bütçem var ama aradaki farkla alabileceğim güzel oyunlar da varherkes fh4 öneriyor da normal sürüm almayın diyor neden ?
benim için oyunun sarması önemli eğer sararsa alayımArk yaşıyorsa PUBG bittiğini söylemek bence haksızlık.
CarX Drift.onu da yükledim iade ettim
Çok abartı bir fiyatla çıkacağını sanmıyorum.Hocam pahalı çıkar bence ya.